Monica Anghel, Alex Velea, Randi si Dana Dorian – consilieri la “Vocea Romaniei”

30 Octombrie 2011, 11:56


	Monica Anghel, Alex Velea, Randi si Dana Dorian – consilieri la “Vocea Romaniei”
Citeste mai mult despre: Monica Anghel, Alex Velea, Dana Dorian, Randi,

Marti, 1 noiembrie, de la ora 20:15, ProTV difuzeaza prima editie de “Confruntari” a super show-ului “Vocea Romanie”. In aceasta noua etapa, fiecare dintre cei 4 antrenori trebuie sa renunte la cate 7 concurenti din cei 12, urmand sa ajunga in show-urile live cu cate 5 voci.

 Asadar, cei patru vor stabili duete cu membrii echipei lor. In urma fiecarui duet, unul dintre concurenti este eliminat. La finalul acestei etape exista “Cantecul decisiv”. Din cei 6 concurenti cu care ramane in urma “Confruntarilor”, fiecare antrenor va alege 2 persoane care s-au descurcart mai putin bine, acestia vor canta din nou melodia pe care au interpretat-o la “Auditiile pe nevazute”, iar in functie de prestatia lor unul va ramane in competie, iar celalalt va pleca acasa. Astfel, fiecare antrenor va ajunge cu cate 5 concurentii in etapele live ale show-ului.

Pentru a stabili duetele si pentru a lua deciziile cele mai bune, fiecare antrenor va avea alaturi si un consilier. Horia Brenciu a ales sa faca echipa cu Monica Anghel. “Monica e un… spectacol! De fapt, am simtit asta de cind am cunoscut-o, cu peste 15 ani in urma… Si daca stau bine sa ma gindesc, poate cel mai important aspect al tandemului nostru, a fost ca atunci cind 7 dintre vocile echipei mele au parasit  concursul, prezenta Monicai am avut un efect benefic asupra mea. Si va marturisesc sincer ca n-a fost deloc usor sa ma despart de cele 7 voci…”, a declarat Horia.

Smiley a decis sa mearga in aceasta competitie alaturi de Alex Velea. “Eu si Alex avem o chimie aparte, ne intelegem din priviri de cele mai multe ori. Au fost si momente in care am avut tot felul de discutii in ceea ce priveste stabilirea duetelor, dar in cele din urma am ajuns la un consens si ceea ce a iesit este un adevarat spectacol”, a povestit el.

Jumatatea trupei Morandi, respectiv Randi, s-a alaturat si el echipei de consilieri de la “Vocea Romaniei”, fiindu-I alaturi lui Marius Moga.

Eu si Randi ne stim de ani buni. Pe langa muzicieni suntem amandoi si producatori. asa ca experienta de a lucra cu artisti ne-a ajutat sa luam niste decizii bune impreuna, referitoare la piese, cum sa fie interpretate si jocul scenic. Eu zic ca am facut o echipa foarte buna, iar asta cred ca ar putea sa confirme si cei 12 concurenti”, a declarat Moga.

Loredana a decis sa o aiba alaturi pe Dana Dorian, profesoara de canto cu sute de voci in portofoliu. “Colaborarea noastra  fost mai mult decat benefica si m-am bucurat sa o am alaturi pentru ca ea a lucrat si lucreaza cu foarte multi cantareti din Romania, pe unii i-a avut elevi si a fost mai simplu sa gasim ce ii pune in valoare si ce ii ajuta sa isi exprime talentul”, a povestit Lori.

Vezi Vocea Romaniei editia a cincea INTEGRAL pe voyo.ro!

Facebook.com/VoceaRomaniei
 


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies