• Emisiuni
  • Vocea României
  • Momentele in care Cristina Balan a uimit la Vocea Romaniei. Prestatiile castigatoarei, de la auditii pana in finala

Momentele in care Cristina Balan a uimit la Vocea Romaniei. Prestatiile castigatoarei, de la auditii pana in finala

Momentele in care Cristina Balan a uimit la Vocea Romaniei. Prestatiile castigatoarei, de la auditii pana in finala

Cel de-al cincilea sezon Vocea Romaniei s-a incheiat, iar publicul a ales: castigatoarea marelui trofeu si a premiului în valoare de 100.000 de euro este Cristina Balan!

Cea mai buna competitie a vocilor a adus anul acesta pe scena voci exceptionale, foarte multa emotie si un show memorabil, iar marea finala a adus un spectacol grandios, care a pus in valoare fiecare moment prezentat pe scena. Vocea puternica a Cristinei Balan a dus-o, pas cu pas, direct in finala de la "Vocea Romaniei. Asta pentru ca a ajutat-o sa castige voturile celor de acasa, care au transformat-o pe Cristina in castigatoarea concursului.

Cristina a mers in finala alaturi de antrenorul sau, Tudor. Tot alaturi de el a adus pe scena momente rock, pline de energie, pasiune si emotie. Si in mod clar, alegerile facute de cei doi i-au adus Cristinei succesul in competitia de la "Vocea Romaniei".

Plina de emotii, dar fericita, Cristina a declarat: "Sunt muzica si muzica este eu! Asta simt eu acum! Sunt coplesita de emotia momentului si nu imi gasesc cuvintele pentru a va multumi indeajuns!”

Parcursul sau in concurs a fost spectaculos, momentele create de ea au smuls ropote de aplauze si i-au adus laude din partea antrenorilor.

Uite cum a decurs traseul Cristinei Balan, castigatoarea de la "Vocea Romaniei":




 








Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni