• Emisiuni
  • Vocea României
  • Declaratia Jovanei care alimenteaza speculatiile de la "Vocea Romaniei". Ce spune eleva lui Moga despre relatia cu antrenorul ei

Declaratia Jovanei care alimenteaza speculatiile de la "Vocea Romaniei". Ce spune eleva lui Moga despre relatia cu antrenorul ei

Declaratia Jovanei care alimenteaza speculatiile de la "Vocea Romaniei". Ce spune eleva lui Moga despre relatia cu antrenorul ei

Felul in care Jovana Milovanovic a interpretat melodia "Tu n-ai avut curaj", a Madalinei Manole, in prima editie LIVE de "Vocea Romaniei", a starnit multe glume cu subinteles legate de relatia dintre Jovana si Marius Moga.

In timp ce Moga nu a luat in serios tachinarile colegilor sai pe marginea acestui subiect, Jovana a facut o marturisire surprinzatoare pe pagina sa de Facebook.

"Dragii mei, va multumesc ca m-ati votat si cu ajutorul vostru am ajuns pana aici! Dragostea voastra m-a facut sa vibrez si sa fiu mai frumoasa! Daa, Smiley a avut dreptate, urmeaza episodul 3.... Va invit sambata sa continuam frumoasa poveste de dragoste pe care am inceput-o impreuna!"
, a scris frumoasa roscata pe reteaua de socializare.

 


In prima editie LIVE a show-ului "Vocea Romaniei", Jovana Milovanovic a interpretat piesa "Tu n-ai avut curaj". Felul in care s-a uitat drept in ochii antrenorului ei a atras atentia celorlalti membri ai juriului, care s-au intrecut in glume la adresa colegului lor.

"Pana acum, nicio concurenta nu s-a uitat la un antrenor asa", a explicat Smiley.

"Se uita in ochii lui si ii spunea: "Tu n-ai avut curaj". Nu stiu la ce se referea. Eu vreau sa plec cu trofeul, iar Moga poate pleca de la 'Vocea Romaniei' cu o iubita", a spus la randul lui Horia Brenciu.



Marius Moga a tinut sa spulbere orice urma de mister: "Nu e vorba de nicio iubire. Eu cred ca Jovana si-a cautat un punct fix cand canta".

Desigur, nu i-a mers, iar glumele au continuat si dupa prestatia Jovanei din aceasta editie, cand tanara a cantat piesa "I Will Always Love You". "Eu vad momentul ca pe o continuare a celui de editia trecuta. Tu n-ai avut curaj, dar I will always love you. Sunt foarte curios cum se va termina momentul, cum va fi episodul al treilea", a afirmat Smiley.

Iar Brenciu a si gasit raspunsul: "Love And Marriage", i-a replicat el colegului sau.

"Va multumesc pentru vorbele frumoase", a gustat Marius Moga insinuarile amuzante ale celor doi. Insa nici asa nu a scapat mai ieftin, pentru ca Pavel Bartos a intrat si el in joc: "Te rog sa anunti data nuntii, sa stim din timp, sa nu aveti concerte in perioada respectiva", i-a spus el antrenorului.

Niciodata n-a fost mai simplu sa castigi un iPad. Descarca si tu aplicatia unica "Vocea Romaniei".



Jovana Milovanovic are 17 ani si este pe jumatate sarboaica. Fiica de pastor, Jovana a mostenit talentul din familie. A intrat pe scena visand sa se intoarca Marius Moga, despre care a spus ca este un "little Mozart" pentru ea, dar si Horia Brenciu, pentru ca "are o inima mare".
 


 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni