Mihai Chitu si Brenciu mizeaza pe EA pentru a castiga "Vocea Romaniei". Ce artista consacrata va urca pe scena DISEARA, alaturi de Mihai

26 Decembrie 2013, 02:49


	Mihai Chitu si Brenciu mizeaza pe EA pentru a castiga "Vocea Romaniei". Ce artista consacrata va urca pe scena DISEARA, alaturi de Mihai
Citeste mai mult despre: Mihai Chitu, Vocea Romaniei,

MAREA FINALA "Vocea Romaniei" este in aceasta seara, de la 20.30, la ProTV!

Ziua marii finale "Vocea Romaniei" a sosit, iar cei patru concurenti ramasi in competitie au intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru aceasta seara. 


Asculta si:

Mihai Chitu - I Don't Wanna Miss A Thing

Mihai Chitu - One more try

Mihai Chitu - La Viflaim colo-n jos

Pe langa faptul ca au avut de pregatit trei piese pentru Marea Finala, in doar cateva zile, concurentii si antrenorii lor au ales si un artist consacrat pentru un duet care sa cucereasca publicul.

 

Mihai Chitu, finalistul lui Brenciu, va urca pe scena alaturi de una dintre cele mai mari artiste ale Romaniei, Corina Chiriac, pentru un duet care, spera el, il va propulsa in fruntea clasamentului final.

 

"Dragilor... Diseara, in finala de la Vocea Romaniei, dupa ce veti auzi duetul dintre finalistul meu si Corina Chiriac, o sa aveti o singura alternativa pentru castigatorul trofeului. Va era dor de Corina, nu-i asa?", a scris Horia Brenciu pe Facebook.

 

FULLSCREEN
mihai chitu duet finala vocea romaniei
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies