• PRO TV
  • Mihaela Radulescu, Loredana si Corina Caragea, asa cum nu le-ai mai vazut pana acum. Cum s-au facut remarcate la un eveniment la care au participat zeci de vedete

Mihaela Radulescu, Loredana si Corina Caragea, asa cum nu le-ai mai vazut pana acum. Cum s-au facut remarcate la un eveniment la care au participat zeci de vedete

Mihaela Radulescu, Loredana si Corina Caragea, asa cum nu le-ai mai vazut pana acum. Cum s-au facut remarcate la un eveniment la care au participat zeci de vedete

Vedetele din Romania au participat pe 3 decembrie la Gala Elle Style Awards 2014, unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei fashion.

Mihaela Radulescu, jurata de la Romanii au Talent, Loredana, antrenoarea de la Vocea Romaniei, si Corina Caragea, prezentatoarea stirilor din sport, s-au numarat printre celebritatile care au impresionat la Elle Style Awards 2014. 

Mihaela Radulescu si Loredana au ales sa poarte la acest eveniment rochii stralucitoare. Daca Mihaela Radulescu a imbracat o tinuta aurie, cu insertii argintii, jurata de la Vocea Romaniei a optat pentru o rochie rosie, de lungime medie, asortata cu o pereche de pantofi de aceeasi culoare, decupati in partea din fata.

Corina Caragea a impresionat si de aceasta data prin eleganta si rafinament. Prezentatoarea PROTV a stirilor din sport a atras atentia cu o rochie lunga, de un albastru patrunzator.

Antonia a fost atractia serii la Gala Elle Style Awards. Cantareata a fost premiata la categora "Best pop artist", iar aparitia sa pe scena evenimentului a fost impecabila. Cu zambetul pe buze, Antonia a ales sa imbrace o rochie de culoare neagra, care i-a venit de minune. 

Antonia, care este insarcinata in sapte luni, a venit insotita la Gala Elle Style Awards de iubitul sau, Alex Velea, caruia a tinut sa ii si multumeasca atunci cand a urcat pe scena pentru a-si ridica premiul. 

 


Alexandra Stan
s-a numarat printre vedetele care au preferat sa iasa din tipare si sa se prezinte la eveniment intr-o rochie indrazneata, de culoare roz. Tinuta sclipitoare, cu gluga, a fost accesorizata cu un colier si o bratara din perle.


Sursa FOTO: Elle.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni