• PRO TV
  • E oficial. Antonia si Alex Velea au confirmat sexul bebelusului

E oficial. Antonia si Alex Velea au confirmat sexul bebelusului

E oficial. Antonia si Alex Velea au confirmat sexul bebelusului

De cand si-au anuntat relatia, Antonia si Alex Velea si-au obisnuit fanii cu cele mai sincere si mai frumoase declaratii de dragoste in public.

Desi in urma cu ceva timp Alex Velea si Antonia au recunoscut ca au aflat sexul copilului care urmeaza sa se nasca la sfarsitul acestui an, cei doi viitori parinti nu au vrut sa dezvaluie daca vor avea o fetita sau un baietel.

“Stim deja! N-o sa va zicem, oricum. Imi doresc binele ei!”, declara cantaretul la acea vreme pentru cancan.ro.

In urma cu putin timp, Ciro Castellano, fostul socru al Antoniei, a fost cel care i-a dat de gol pe cei doi parinti. Acesta a marturisit ca Antonia poarta in pantece un baietel, lucru pe care si artista l-a lasat se se inteleaga in ultima perioada, dar pe care nu l-a confirmat niciodata.

Joia aceasta, cantareata a dezvaluit ca vor fi parintii unui baietel, exact asa cum spera si Alex. Micutul este asteptat cu sufletul la gura. Desi au confirmat abia acum, Alex si Antonia stiu de ceva timp ca vor avea un baietel, asa ca au avut timp sa se gandeasca si la un nume pentru cel mic. Acesta va purta prenumele tatalui lui Alex, Ion, iar cel de-al doilea nu a fost ales inca.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni