"Memories Now", cel mai recent single al trupei Vama. Ce a declarat Tudor Chirila despre melodia lansata

13 Mai 2016, 09:21


	"Memories Now", cel mai recent single al trupei Vama. Ce a declarat Tudor Chirila despre melodia lansata

Traiti clipa si faceti lucruri frumoase de care sa va amintiti mereu cu drag. Este mesajul pe care membrii trupei Vama vor sa-l transmita tuturor prin noul lor single.

Piesa se numeste "Memories Now" si a fost lansata pe canalul oficial de YouTube al formatiei.

"Memories Now" reprezinta o invitatie de a aduna amintiri pe care trupa Vama le-o face tuturor celor care au uitat sa se bucure de lucrurile simple si frumoase.

Tudor Chirila, solistul trupei Vama: "E un mesaj simplu: daca vrei sa ai amintiri frumoase, ele se fac in prezent. Ar cam trebui sa traiesti frumos fata de tine si fata de ceilalti acum. Pentru ca amintirile se fac acum si noi uitam asta adesea."

Tudor Chirila, solistul trupei Vama: "Eu un call to action, cred ca toata lumea e mai preocupata de cum arata pe retelele sociale, decat cum arata viata lor in realitate."

Videoclipul piesei a fost regizat de Gabriel Achim si le are ca protagoniste 3 tinere care invata sa se bucure de viata.

Tudor Chirila, solistul trupei Vama: "Este un fel de road-trip al acestor 3 fete care fug de la scoala, aleg sa petreaca o zi departe de scoala si fac tot felul de nebunii, provocari. E prima data cand nu participam la filmari si am vazut clipul si a fost o surpriza pentru noi."

Piesa "Memories Now" este primul extras de single de pe noul album la care trupa Vama lucreaza cu producatorul muzical britanic James Lewis. Gasiti videoclipul pe canalul oficial de YouTube al trupei Vama.

Tudor Chirila despre Memories Now: "O fotografie e mai mult decat lumina sau un peisaj frumos. E amintirea pe care o contine. Nu pastram decat fotografiile care ne fac bine. Amintiri frumoase. Dar amintirile se fac in prezent. E atat de simplu, incat uitam. Am facut cantecul asta ca sa ne aduca aminte de asta: amintirile depind de cum ne traim prezentul."

Sursa foto: Petru Ivu si Dragos Asaftei

FULLSCREEN
"Memories Now", cel mai recent single al trupei Vama. Ce a declarat Tudor Chirila despre melodia lansata
  • /
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies