• Emisiuni
  • Vocea României
  • De la pustii ciufuliti, la cei mai mari artisti de la noi din tara:"Asta da freza". Ii recunosti?

De la pustii ciufuliti, la cei mai mari artisti de la noi din tara:"Asta da freza". Ii recunosti?

De la pustii ciufuliti, la cei mai mari artisti de la noi din tara:"Asta da freza". Ii recunosti?

Marius Moga si fratele lui, Iulian, erau de nedespartit in copilarie. Cei doi aveau pana si un look asemanator.

Amandoi au devenit cunocut succesul in Romania. Marius Moga este numit Micul Mozart al Romaniei, este compozitor si cantaret, in timp ce fratele lui, Iulian este unul dintre cei mai tari regizori de videoclipuri din tara.

Fenomenul Vocea Romaniei depaseste ecranul televiziorului. Orice roman poate incerca experienta Vocea descarcand aplicatia “Fii Antrenor” din App store si Google Play.

Emotiile lor sunt si ale tale. Dar tu le dai curajul sa fie invingatori in lupta suprema. TU alegi Vocea Romaniei in Marea Finala, vineri, 20:30, NUMAI la Pro TV!

In timp ce unul compune cele mai multe dintre hiturile artistilor de la noi din tara, fratele lui, Iulian regizeaza cele mai frumoase videoclipuri.

Antrenorul de la Vocea Romaniei traieste acum o frumoasa poveste de dragoste alaturi de stirista Bianca Lapuste. Desi presa tabloida incepuse sa speculeze faptul ca de cand s-a despartit de Iulia Vantur, Moga nu a mai fost vazut cu o alta femeie, iata ca lucrurile au luat o cu totul alta intorsatura, iar de cateva luni bune, artistul si blondina cu ochii superbi traiesc o frumoasa poveste de dragoste.

Show-ul "Vocea Romaniei" este integral pe Voyo



Tanara de numai 20 de ani i-a cunoscut si pe parintii artistului, iar totul merge ca la carte intre cei doi. Nici Moga nu a stat prea mult departe de parintii Biancai, i-a cunoscut, iar acum cei doi sunt mai fericiti ca niciodata, isi traiesc povestea de dragoste asa cum si-au dorit. Marius Moga a marturisit in direct la "Vocea Romaniei" ca a cerut-o in casatorie pe frumoasa sa iubita, tanara a spus "DA", iar relatia lor se numara printre cele mai frumoase povesti de dragoste.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni