• Emisiuni
  • Vocea României
  • Marius Moga si Bianca Lapuste, primul pictorial impreuna. Imaginile care i-au cucerit pe fani

Marius Moga si Bianca Lapuste, primul pictorial impreuna. Imaginile care i-au cucerit pe fani

Marius Moga si Bianca Lapuste, primul pictorial impreuna. Imaginile care i-au cucerit pe fani

Antrenorul de la "Vocea Romaniei" si sotia sa, Bianca Lapuste, vor deveni in curand parintii unei fetite, iar cei doi s-au lasat fotografiati impreuna, in ipostaze adorabile, pentru revista VIVA!.

Marius Moga si Bianca traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de un an si jumtate, iar in urma cu o luna s-au si casatorit, intr-o atmosfera de poveste, chiar in curtea casei parintilor artistului. Cei doi se bucura de fieacare moment pe care il petrec impreuna si nu ezita sa isi faca cele mai frumoase declaratii de dragoste.

Citeste si: Schimbare radicala. Claudia, iubita lui Dorian Popa, a apelat la trucurile de infrumusetare

In interviul pe care l-a acordat tot pentru revista mentionata mai sus, Marius Moga a marturisit ca vrea sa aiba o viata frumoasa alaturi de sotie si de fetita lor si daca pana acum cariera era cel mai important lucru din viata sa, se pare ca s-au schimbat prioritatile, iar acum familia a trecut pe primul plan.

Cei doi s-au lasat fotografiati in cele mai adorabile ipostaze, fericire li se citeste pe chip, iar gandul ca in scurt timp vor avea un suflet alaturi de ei, care sa ii uneasca si mai mult nu face decat sa ii bucure si sa traiasca din plin fiecare moment.

 

Marius Moga - „Îmi doresc să am o viață FRUMOASĂ împreună cu Bianca și cu FETIȚA noastră. Până acum am tras mereu pentru CARIERĂ...“Vezi primul pictorial cu cei doi AICI: http://bit.ly/1hFvEjG

Posted by Revista VIVA! on Wednesday, August 26, 2015

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni