• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cum a reactionat Pavel Bartos cand l-a vazut pe Marius Moga cu un look complet schimbat: "Nu e Freddie Mercury, e Moga". Uite cum arata acum "micul Mozart"

Cum a reactionat Pavel Bartos cand l-a vazut pe Marius Moga cu un look complet schimbat: "Nu e Freddie Mercury, e Moga". Uite cum arata acum "micul Mozart"

Cum a reactionat Pavel Bartos cand l-a vazut pe Marius Moga cu un look complet schimbat: "Nu e Freddie Mercury, e Moga". Uite cum arata acum "micul Mozart"

Marius Moga a cucerit o lume intreaga cu talentul sau, iar in Romania, majoritatea vedetelor apeleaza la el si la fratele lui, Iulian, atunci cand este vorba de reinventare artistica.

Atat Marius cat si fratele sau au devenit repede cei mai apreciati si mai cunoscuti artisti din Romania. Marius Moga este numit "Micul Mozart al Romaniei", este compozitor si cantaret, in timp ce fratele lui, Iulian este unul dintre cei mai tari regizori de videoclipuri din tara.

Caravana "Vocea Romaniei" a inceput preselectiile pentru un nou sezon al competitiei de la ProTV. Doar vocea conteaza! Inscrie-te acum!

De curand, Pavel Bartos a postat pe pagina sa de Facebook o imagine in care apare alaturi de cei Marius Moga si Smiley, cu un comentariu care face referire la noul look al "micului Mozart".

Citeste si: 10 nume romanesti de baieti, predestinate succesului

"Nu e Freddie Mercury , e Moga, iar de noi numai de bine! V-am pupat!", a scris simpaticul prezentator.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni