• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cum a ajuns Marius Moga sa fie nominalizat la Premiile Grammy. Asculta si tu piesa cu care a dat lovitura

Cum a ajuns Marius Moga sa fie nominalizat la Premiile Grammy. Asculta si tu piesa cu care a dat lovitura

Cum a ajuns Marius Moga sa fie nominalizat la Premiile Grammy. Asculta si tu piesa cu care a dat lovitura

Visul oricarui muzician s-a transformat in realitate pentru Marius Moga: albumul celor de la Maroon5, "Overexposed", printre ai carui compozitori se numara si antrenorul de la "Vocea Romaniei" a fost nominalizat la Premiile Grammy pentru "Best pop vocal album".

La aceeasi categorie au mai fost nominalizati Kelly Clarkson - "Stronger", Florence and the Machine - "Ceremonials",  fun. - "Some Nights" si  Pink - "The Truth About Love".

"Eram acasa si eram destul de trist ca la mine nu a venit Mos Nicolae. Ma si gandeam… Am plecat din Alba Iulia la 18 ani, am venit in Bucuresti, am plecat in America… Unde sa ma mai gaseasca?! Pe seara, insa, am vazut ca Mosul a venit si la mine: Am primit e-mailul care ma anunta aceasta nominalizare si ma invita la Premiile Grammy. In cazul in care Maroon 5 va castiga, toti compozitorii care au lucrat la acest album vor urca pe scena, asta e traditia", a declarat Marius Moga.

"Aceasta nominalizare inseamna foarte mult pentru mine. Visul oricarui muzician este sa se afle pe listele de la Grammy. Daca albumul pentru care am lucrat va castiga premiul, voi continua sa compun, daca nu, voi continua sa compun. :) Ma bucur ca am inceput cu dreptul si sunt foarte increzator in sansele mele. Daca imi permiteti, fara lipsa de modestie, va spun ca sunt foarte mandru de mine! :) Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sansa  sa pot fi un exemplu pentru toti compozitorii tineri din Romania care viseaza la asta asa cum am visat si eu. Se poate!", a adaugat el.

Marius Moga a compus pentru albumul "Overexposed" al celor de la Maroon 5 piesa "The Man Who Never Lied".

Premiile Grammy, considerate "Oscarurile" muzicale în Statele Unite ale Americii, sunt decernate de The National Academy of Recording Arts and Sciences, care recompenseaza muzicieni, compozitori, cantareti si trupe în 78 de categorii, in cadrul unei ceremonii maraton. Decernarea premiilor Grammy va avea loc pe 10 februarie in Los Angeles.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni