• PRO TV
  • Marius Moga a compus o melodie pentru Maroon 5: "Dupa mine, piesa asta deja e HIT!"

Marius Moga a compus o melodie pentru Maroon 5: "Dupa mine, piesa asta deja e HIT!"

Marius Moga a compus o melodie pentru Maroon 5: <span style="color:#f00;">"Dupa mine, piesa asta deja e HIT!"</span>

O performanta extraordinara! Antrenorul de la "Vocea Romaniei" a compus o piesa care va aparea pe urmatorul album al trupei Maroon 5, al carei solist este Adam Levine, antrenor la "Vocea Americii".

Marius Moga a confirmat zilele trecute pe contul sau de Facebook ca piesa compusa de el impreuna cu Bryan West si Adam Levine pentru Maroon 5 - "The man that never lied" va intra pe noul album al trupei, "Overexposed".

Albumul va fi lansat oficial pe 26 iunie, dar, pana atunci, poate fi descarcat de pe iTunes. "Este unul din cele mai diverse si mai pop albume de pana acum", spune solistul trupei despre "Overexposed", care va fi promovat cu o coperta inspirata de creatiile lui Pablo Picasso.



In ianuarie, tanarul compozitor si antrenor in super show-ul "Vocea Romaniei" a fost in Los Angeles, unde a auzit pentru prima data piesa compusa de el - "The man that never lied": "Dupa mine, piesa deja e hit! Adam mi-a scris un mail in care zice ca e preferata lui de pana acum ! Tineti-mi pumnii sa fie lansata ca single, ca sa o putem auzi pe toate radiourile din lume :)) Ar fi mare lucru! doamne ajuta! " scria Marius Moga pe Facebook acum cateva luni.

Abia asteptam sa auzim si noi cum suna piesa compusa de Moga, cu vocea lui Adam Levine! :) 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni