• PRO TV
  • Marius Moga, despre succesul din America: "Voi compune piese nu doar pentru Maroon 5, ci si pentru alti artisti"

Marius Moga, despre succesul din America: "Voi compune piese nu doar pentru Maroon 5, ci si pentru alti artisti"

<span style="color:#f00;">Marius Moga, despre succesul din America:</span> "Voi compune piese nu doar pentru Maroon 5, ci si pentru alti artisti"

Marius Moga s-a intors de curand din Statele Unite, unde a colaborat cu cei de la trupa Maroon 5. Piesa pe care Moga a compus-o impreuna cu Bryan West si Adam Levine pentru Maroon 5, “The man who never lied”, a fost inclusa pe noul album al celor de la Maroon5, “OverExposed”.

Ce ai facut in America? Te-ai intors cu idei pentru piese noi?

M-am intors cu chef de compozitie, chef care de altfel nu-mi lipseste niciodata! Cred ca este o inspiratie care vine de la Dumnezeu, totul e sa fiu deschis si sa o primesc si nu cumva sa fiu prea ganditor sau prea ingrijorat de nimicuri din jur de care ne lovim toata ziua.

De aici si piesa Kboom, pe care am facut-o si pentru mine, sa uit si eu de griji.
 


 

Da-ne detalii despre colaborarea cu cei de la Maroon 5

A fost un sir de evenimente. Prima oara am fost in studio, am compus piesa cu Bryan West, apoi ne-au anuntat ca le place si o pun pe hold, apoi m-am intalnit cu Adam Levine pe platourile de la “Vocea Americii” si mi-a zis ca a inregistrat-o.

Nu stiam sigur daca intra pe album pentru ca ei au inregistrat mai multe piese decat era necesar unui album. Dupa 1 luna, 2, am aflat ca intra pe album. Am fost apoi la petrecerea de lansare, m-am intalnit  din nou cu Adam, cu chitaristul din trupa dar si cu ceilalti baieti din trupa. Mi s-a parut o confirmare a faptului ca nu am stat degeaba,  iar  colaborarea asta a fost ca o recompensa.




Cum au reactionat cand au vazut review-urile la albumul Overexposed?

Nu stiu exact care au fost reactiile lor, stiu doar ca am tot vorbit cu chitaristul cu care urmeaza sa intru in studio cand ma intorc in L.A si sa compunem niste piese nu doar pentru Maroon 5, ci si pentru alti artisti.

Ce planuri ai pentru aceasta vara? Calatoriile tale au fost doar in interes profesional sau ai avut parte si de vacanta?

Am avut o vacanta pe plaiurile bastinase, la Alba Iulia, unde m-am refacut si mental si cu mancare sanatoasa din gradina de la bunica.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni