• PRO TV
  • Marius Moga a compus pentru Maroon 5: "Adam Levine mi-a spus ca piesa ii place foarte mult" VIDEO

Marius Moga a compus pentru Maroon 5: "Adam Levine mi-a spus ca piesa ii place foarte mult" VIDEO

Marius Moga a compus pentru Maroon 5: "Adam Levine mi-a spus ca piesa ii place foarte mult" <span style="color:#f00;">VIDEO</span>

Marius Moga, antrenor la “Vocea Romaniei”, a ajuns pe platourile de filmare de la “The Voice”, unde s-a intalnit cu solistul de Maroon 5, Adam Levine.

"L-am vazut pe Adam, i-am spus ca sunt si eu antrenor in varianta româneasca a show-ului si ca am compus o piesa pentru el. Mi-a spus ca piesa ii place foarte mult si ca au si inregistrat-o. Este o piesa pe care am compus-o impreuna cu Bryan West, producatorul lui Nelly Furtado, acum o luna, in Los Angeles.

Piesa a fost pusa atunci pe lista de asteptare de catre managerul celor de la Maroon5, dar cu ocazia acestei intâlniri am aflat ca a si fost inregistrata. Am schimbat contacte cu Adam si a ramas sa ne vedem in L.A. ca sa mai lucram si la alte piese. Am fost acolo si mi-am dat seama ca platoul nostru este la fel de impresionant. Ei filmau acum cel de-al doilea sezon si erau la faza de «auditii pe nevazute».

Am auzit câtiva cântareti cu voci speciale, care mi-au placut, m-as fi intors, dar nu eram eu la butoane", a povestit antrenorul de la "Vocea României".", a povestit Marius Moga pentru Pro TV Magazin.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni