• PRO TV
  • VIDEO. Marile revelatii ale anului 2011. Vocile de la "Romanii au talent" vs. vocile de la "Vocea Romaniei"

VIDEO. Marile revelatii ale anului 2011. Vocile de la "Romanii au talent" vs. vocile de la "Vocea Romaniei"

<span style="color:#f00;">VIDEO. Marile revelatii ale anului 2011. </span>Vocile de la "Romanii au talent" vs. vocile de la "Vocea Romaniei"

Acum, la sfarsit de an, sa ne amintim de vocile superbe pe care le-am descoperit in 2011 si care ne-au facut sa fim mandri ca suntem romani si contemporani cu asemenea talente.

Romanii au talent



Adrian Tutu
Castigatorul show-ului “Romanii au talent” are 19 ani si compune si canta melodii rap inca de cand a ramas orfan, acesta scriind prima sa piesa in memoria parintilor. Publicul a primit foarte bine compozitiile sale proprii prezentate in cadrul concursului “Romanii au talent”, `E Evident` si `Iubiti-va Parintii`, recunoastere ce l-a ajutat pe Adrian sa fie tot mai increzator in talentul si viitorul sau. Adrian se bucura de o sustinere notabila si in mediul online, unde are o comunitate numeroasa de admiratori, in special tineri din generatia sa. CLICK AICI sa il asculti pe Adrian Tutu cantand "Sunt roman, deci pot"

Valentin Dinu
A fost descoperit in cadrul emisiunii “Romanii au talent” de la ProTV. Inainte de a veni la preselectii, acesta lucra intr-o spalatorie din Ploiesti, iar gandul de a urca pe scena era doar un vis. Cand insa o tara intreaga l-a ascultat cantand, viata lui s-a schimbat! Valentin Dinu a cucerit o tara intreaga cu vocea lui. CLICK AICI sa il asculti pe Valentin cantand "You are not alone"

Narcis Iustin Ianau
Un contratenor extrem de talentat, Narcis a fost una din marile revelatii ale primului sezon “Romanii au talent”. El a fost considerat de juratul Andi Moisescu “un fenomen venit de nicaieri, dar care poate ajunge oriunde”.  Cu fiecare prestatie a lui, Narcis a ridicat sala in picioare si a starnit ropote de aplauze. CLICK AICI sa il asculti pe Narcis cantand "Phantom of the opera"

Rebeca Maria Neacsu
O fetita de numai 8 ani i-a facut pe juratii de la "Romanii au talent" sa ramana muti de admiratie. "Vei avea un viitor stralucit. Esti o minune a Romaniei”, i-a spus Mihai Petre. CLICK AICI sa o asculti cantand in marea finala "Romanii au talent"

VOCEA ROMANIEI



Iuliana Puschila
La numai 16 ani, este posesoarea unui talent extraordinar si a unei voci superbe, mult mai matura decat varsta ei. Despre ea, Horia Brenciu spune ca nu este numai un copil frumos si talentat, ci "vocea unei generatii" si "un adevarat fenomen in Romania". Asculta aici piesele cantate de Iuliana Puschila la Vocea Romaniei!

Dragos Chircu
Vocea lui suna ca o vioara si te poate ingenunchea de emotie. O tara intreaga nu va putea uita niciodata interpretarea de exceptie a lui Dragos Chircu pe piesa "Unchained melody". Romanul care zboara pe portativ a fost unul din favoritii publicului la Vocea Romaniei si a iesit pe locul doi in marea finala.  Asculta aici piesele cantate de Dragos Chircu la Vocea Romaniei! 

Cristian Sanda
Are 18 ani si, dintre toti concurentii din echipa lui Marius Moga, el este cel care a reusit sa ajunga in marea finala a super show-ului de pe Pro TV.  Asculta aici piesele cantate de Cristian Sanda la Vocea Romaniei!  

Stefan Stan
Prezenta lui pe scena le-a dat palpitatii femeilor, de fiecare data. Face senzatie si cu talentul sau, dar si cu fizicul! Stefan Stan, in varsta de 34 de ani, din echipa lui Smiley, este marele castigator de la Vocea Romaniei. Asculta aici piesele cantate de Stefan Stan la Vocea Romaniei! 


Care dintre vocile artistilor descoperiti in super show-urile de pe PRO TV in 2011 te-a impresionat cel mai mult? Voteaza in sondaj si lasa-ne parerea ta folosind formularul de comentarii de mai jos!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni