• PRO TV
  • Maria Mirabela, super sexy in prima zi la facultate. Cu ce tinuta provocatoare si-a impresionat colegii

Maria Mirabela, super sexy in prima zi la facultate. Cu ce tinuta provocatoare si-a impresionat colegii

Maria Mirabela, super sexy in prima zi la facultate. Cu ce tinuta provocatoare si-a impresionat colegii

Maria Mirabela are 19 ani si a facut parte din echipa lui Marius Moga in al doilea sezon de la "Vocea Romaniei". A impresionat pe toata lumea cu talentul ei, dar si cu faptul ca seamana cu Mila Kunis. Asa zic multi dintre cei care au vazut-o in emisiunea de la ProTV.

Cea mai tare echipa de la Vocea Romaniei poate fi chiar echipa ta! Descarca aplicatia Fii Antrenor si poti castiga un iPhone 6 daca ai ureche de antrenor.

Vocea Mariei Mirabela Cismaru s-a facut imediat remarcata. In urma cu doi ani, tanara l-a avut ca mentor pe Marius Moga. 

Desi aparitia la "Vocea Romaniei" i-a deschis multe usi in industria muzicii, Maria Mirabela nu isi ignora studiile si astazi a inceput prima zi de studentie. Imbracata intr-o camasa cu dungi si o fusta mini, artista s-a relaxat alaturi de prieteni la o terasa, dupa festivitatea de deschidere a noului an universitar.

 

Recent, tanara cantareata a decis ca e vremea sa-si schimbe radical imaginea. S-a facut blonda, iar noul look o prinde de minune pe frumoasa artista.

 

De curand, Mira a lansat single-ul “Like”. Piesa este foarte fresh, dinamica, potrivita publicului tanar caruia ii place sa se distreze, sa se bucure de muzica, de viata si de timpul liber petrecut cu prietenii. “Like” a fost compusa de Theea Miculescu, iar producator este Lukone.

 

 

In trecut, Mira a mai avut colaborari cu Allexinno si Zhao, iar incepand cu 2014, ea devine artist Global Records, casa de discuri a INNEI, fiind colega cu Antonia, Lucia, Sasha Lopez, Ale Blake si Broono.

“Anul 2014 a insemnat pentru Global Records nume noi in portofoliul de artisti si Mira este inca unul dintre ele, pe langa Lori, Sasha Lopez, Ale Blake si Broono. Mira este o tanara talentata, in care am incredere si imi doresc sa ajunga in curand un nume important in industria muzicala din Romania”, a declarat Stefan Lucian, Managing Partner Global Records.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni