• Emisiuni
  • Vocea României
  • Mâine, la 20:30, începe sezonul 8 Vocea României! Antrenorii sunt în genunchi în fața unor voci uluitoare!

Mâine, la 20:30, începe sezonul 8 Vocea României! Antrenorii sunt în genunchi în fața unor voci uluitoare!

Mâine, la 20:30, începe sezonul 8 Vocea României! Antrenorii sunt în genunchi în fața unor voci uluitoare!

Mâine, la 20:30, începe sezonul 8 Vocea României, un sezon cu multe noutăți și plin de energie.

Antrenorii sunt gata să înceapă lupta și apelează la toate armele pentru a aduce în echipele lor cele mai bune voci. Tudor, Irina, Andra și Smiley își completează replicile și au reacții care stârnesc ropote de aplauze și râsete în rândul publicului.

Irina recită o poezie pe scenă, iar colegii ei o jurizează: ”Foarte bine! Mie îmi place accentul ăsta, chiar îmi place.”, îi spune Tudor, iar Andra și Smiley, chiar dacă sunt nedumeriți, îi recunosc talentul Irinei.

Concurenții reușesc să surprindă plăcut atât prin calitățile vocale extraordinare, cât și prin atitudine, apariție și modul în care decid să-și prezinte momentele. ”Dacă ai 18 ani, ești nebună, iubești și nu ai bani, e clar. Nebunia ta trebuie alimentată într-o echipă în care nebunia este lăsată să fie la ea acasă.”, îi spune Tudor unei concurente, iar Smiley nu se lasă mai prejos și completează: ”Eu am o stație de alimentare la mine-n curte.”.

Pe lângă voce și o interpretare originală, unul dintre concurenți reușește să declanșeze o bătălie uluitoare în rândul antrenorilor și prin ținuta aleasă pentru audițiile pe nevăzute. ”Cum te cheamă, de unde vii, ce e cu ținuta asta? Ne punem în genunchi... Vreau ca provocarea mea din sezonul asta să fii tu!”, îi spune Smiley.

Competiția începe, iar antrenorii sunt gata de show! Mâine, de la 20:30, dar și sâmbătă, de la ora 20:00, doar vocea contează!

Mâine seară, de la 21:45, după o porție consistentă de muzică, susținem echipa națională de fotbal a României în meciul cu Muntenegru, numai la PRO TV!

Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni