Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu canta impreuna “Don’t stop me now”

Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu canta impreuna “Don’t stop me now”

Prima editie a  show-ului “Vocea Romaniei” care va incepe la ProTV marti, 27 septembrie, de la ora 20:15 le aduce telespectatorilor o super surpriza. Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu, cei patru antrenori, canta pentru prima oara impreuna in deschiderea spectacolului de la ProTV.

 Melodia  aleasa este un cover al celebrei piese “Don’t stop me now” al celor de la Queen. “Mi-a placut foarte tare aceasta colaborare. Pana acum am cantat cu fiecare in parte, dar niciodata toti 4. Melodia e cum nu se poate mai potrivita, plina de energie, perfecta pentru startul acestui show”, a declarat Smiley.

Loredana este si ea la fel de incantata de rezultat. “A fost interesant sa cantam toti patru o piesa a celor de la Queen, sa gasim armonia si partile care se potrivesc vocii fiecaruia dintre noi. In plus, este prima oara cand cant cu Moga. Am compus impreuna, dar nu am fost niciodata pe aceeasi scena. Colaborarile mele cu Smiley sunt déjà de ceva vreme, iar cu Horia m-am intalnit acum multi ani pe o scena de la mare unde am cantat “Knocking on Heavens door”, desi el era pe atunci prezentator tv”, a povestit Loredana.

“Un Moga extrem de cirliontat, o Loredana cu o creatie vestimentara remarcabila si un Smiley in plina miscare… Cintecul Nibelungilor a trecut! Vine Cintecul antrenorilor! “Don’t stop me now” este o deschidere perfecta pentru un spectacol ca “Vocea Romaniei”. Au fost anumite voci care au zis ca Loredana, Smiley, Moga si subsemnatul nu pot convietui muzical pe aceeasi scena. Ei bine, uitati-va la prima emisiune si hotariti voi care-i adevarul! Toamna se numara vocile!”
a declarat si Horia Brenciu.

 Desi colegi de scena, cei patru se vor afla intr-o permanenta competitie si fiecare dintre ei va incerca sa descopere “Vocea Romaniei”. In primele editii ale show-ului, telespectatorii vor asista la “auditiile pe nevazute”. Intorsi cu spatele la scena, antrenorii trebuie sa isi formeze echipe de cate 12 concurenti, selectandu-i pe acestia exclusiv in functie de calitatile vocale.

Atunci cand ii vor la ei in echipa, nu trebuie decat sa apese butonul “Eu te vreau” si scaunul se intoarce automat. Daca exista mai multi antrenori care lupta pentru acelasi concurent, atunci mingea este in terenul acestuia si el alege din echipa cui vrea sa faca parte. Prin formatul inovator si original, “Vocea Romaniei” duce show-urile de talente la un alt nivel.

Tot ceea ce conteaza aici este vocea, iar telespectatorii se vor convinge de asta inca din prima editie ce va fi difuzata marti, 27 septembrie, de la ora 20:15. Etapa “auditiilor pe nevazute” este plina de surprize, iar reactiile antrenorilor sunt pe masura. “Este complicat sa asociezi vocea cu fata celui care canta, de asta am fost mirati de fiecare data cand s-au intors scaunele. Este o experienta foarte interesanta si sunt convins ca si publicul o va simti la fel”, a povestit Marius Moga.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni