• Emisiuni
  • Vocea României
  • Loredana si-a schimbat spectaculos look-ul, spre incantarea fanilor sai: "Semeni cu Miley Cyrus aici". Cu ce aparitie de senzatie a impresionat

Loredana si-a schimbat spectaculos look-ul, spre incantarea fanilor sai: "Semeni cu Miley Cyrus aici". Cu ce aparitie de senzatie a impresionat

Loredana si-a schimbat spectaculos look-ul, spre incantarea fanilor sai: "Semeni cu Miley Cyrus aici". Cu ce aparitie de senzatie a impresionat

Loredana reuseste de fiecare data sa se reinventeze in cele mai originale moduri si sa ramana mereu o prezenta fresh in lumea muzicii din Romania. Una dintre cele mai respectate artiste de la noi, Lori stie care sunt ingredientele necesare pentru a scoate hit dupa hit si se pregateste de o noua lansare si un nou concert.

Dupa succesul pe care l-a avut cu piesele "Apa", "Viva Mamaia" si "Nu stiu cine esti", Loredana se pregateste de lansarea unei noi piese, "Risipitor", pentru care filmeaza un videoclip cu totul inedit.

 

"Vocea Romaniei" revine din 19 septembrie, in fiecare vineri, de la 20.30, la ProTV!

 

Diva a optat pentru un look complet schimbat de cum sunt fanii sai obisnuiti sa o vada si a adoptat o atitudine masculina care o prinde de minune. Antrenoarea de la "Vocea Romaniei" a publicat pe pagina sa de Facebook cateva imagini de la filmari, unde apare imbracata intr-o camasa alba, pantaloni barbatesti si o cravata desfacuta, cu parul prins si usor tapat.

 

 

 

Loredana emana putere si incredere in sine, iar acest lucru nu a trecut neobservat de catre fanii vedetei, care au comparat-o cu Madonna sau Miley Cyrus.

 

 

 

Pe 25 octombrie, Loredana va concerta al treilea an consecutiv la Sala Palatului in cadrul concertului "Reveria", dupa ce concertul "Magic" de anul trecut a fost "sold out".

 

 

Despre concertul de anul acesta, “Reveria”, Loredana a declarat: “Viata este pana la urma o iluzie, tot ceea ce conteaza este momentul si asta vreau sa surprind in acest spectacol, puterea momentului si bucuria de a impartasi pe viu, live, acel moment care nu se mai poate repeta”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni