• Emisiuni
  • Vocea României
  • 3 sfaturi pentru toti cei ce viseaza sa fie "Vocea Romaniei". Loredana dezvaluie reteta succesului. Intre timp, si-a facut o schimbare RADICALA de look

3 sfaturi pentru toti cei ce viseaza sa fie "Vocea Romaniei". Loredana dezvaluie reteta succesului. Intre timp, si-a facut o schimbare RADICALA de look

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">3 sfaturi</span> pentru toti cei ce viseaza sa fie "Vocea Romaniei". Loredana dezvaluie reteta succesului. Intre timp, si-a facut o schimbare RADICALA de look

"Vocea Romaniei" revine din 25 septembrie, iar noul sezon va fi mai tare ca niciodata! Afla ce sfaturi le da Loredana celor care participa anul acesta la competitia suprema a celor mai bune voci din tara.

Te pregatesti pentru un nou sezon al emisiunii ”Vocea Romaniei”. Ce sfaturi le dai tinerilor care vor sa participe la acest show? Ce ar trebui sa stie?

E un show pentru aproape orice varsta. Trebuie sa isi aleaga un cantec deosebit, un cantec care sa-i reprezinte si sa le puna in valoare calitatile si in afara de asta trebuie sa cante pentru ei in primul rand si pentru public, nu neaparat pentru juriu. 

Speri ca de aceasta data un concurent din echipa ta sa castige trofeul ”Vocea Romaniei”? 

As fi ipocrita sa spun ca nu sper. 

Vocea Romaniei revine din 25 septembrie la ProTV

Ce pregatesti fanilor pentru acest an? 

In primul rand un concert pe care ei il asteapta de foarte mult timp si, bineinteles, pe care si eu il pregatesc de si mai mult timp. Ii invit pe toti cei care vor sa ma descopere, sa ma cunoasca mai bine sau sa ma redescopere pe 25 noiembrie, in Bucuresti, la Sala Palatului. Cu aceasta ocazie lansez si noul meu album pe care doresc ca toti fanii mei sa-l poata cumpara si asculta in aceasta toamna.

Te vom vedea anul acesta jucand si intr-un serial sau film?

In toamna ma veti putea vedea intr-un lung-metraj, comedia romantica „Minte-ma frumos”, care se va lansa undeva la sfarsitul lunii septembrie. Am un rol destul de ofertant.

Cum erai tu atunci cand ai inceput cu muzica?  

Eram poate la fel de increzatoare ca si astazi. Nu ma gandeam atunci ca o sa ajung atat de departe, chiar daca visele mele erau extrem de indraznete si bineinteles ca nu realizam cat de greu si de cat de complicat este tot ceea ce avea sa urmeze, dar energia, bucuria si dorinta de a canta au ramas intacte.

Esti o persoana care se imbraca foarte bine, foarte cool. Nu te-ai gandit sa iti scoti o linie vestimentara?

Am avut o incercare acum cativa ani, colectia Miss Lori, dar e foarte greu pentru un performing artist care are concerte, turnee, produce muzica, tine rostul unui business sa se ocupe indeaproape si de asta. Oricum, ideea a ramas, a ramas si numele, astept un prilej si mai mult timp pentru asta.

Ce sfaturi ii dai fetei tale, Elena?

Sfaturile pe care le-am primit si eu de la mama mea, dar imbracate altfel, adaptate unei generatii diferite, intr-o lume care s-a schimbat uluitor si radical. 

Ce isi doreste sa devina? 

Deocamdata suntem la stadiul de alegere. 

O sfatuiesti in privinta hainelor sau ea iti da tie idei?

Cateodata o sfatuiesc, cateodata ma inspira. Are un simt estetic dezvoltat si imi place stilul ei.

Intre timp, Loredana participa la filmarile pentru cea mai recenta pelicula a ei, “Minte-ma frumos”.

In film, cantareata este o frantuzoaica "aclimatizata cu (t)raiul bucurestean, care preda ziua arta savarinei si noaptea invataturile marchizului de Sade catre fiii sai masochisti". Alaturi de Loredana, in film mai joaca Diana Dumitrescu, Andi Vasluianu, Antoaneta Zaharia si Marius Damian. Premiera comediei va avea loc pe 19 octombrie.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni