• PRO TV
  • Loredana merge cu Imaginarium la New York in teatrul in care au cantat Sinatra si U2

Loredana merge cu Imaginarium la New York in teatrul in care au cantat Sinatra si U2

Loredana merge cu Imaginarium la New York in teatrul in care au cantat Sinatra si U2

Cea mai titrata cantareata din Romania, Loredana, trece din nou granita tarii cu showurile sale de data aceasta pentru un concert umanitar fara precedent.

Impreuna cu trupa sa, Loredana va canta intr-una dintre cele mai vechi si mai faimoase sali de concerte din Manhattan, Webster Hall, un loc frecventat de Scott Fitzgerald, Man Ray sau Marcel Duchamp in anii 20, dar si o sala de concerte in care au cantat sau inregistrat Ray Charles, Elvis Presley, Frank Sinatra sau Prince, Sting, Eric Clapton si U2.

Concertul, o reinterpretare a celei mai recente productii majore a Loredanei – Imaginarium, este unul caritabil, incasarile urmand a fi folosite pentru dezvoltarea programului ”Cartile Copilariei”, initiat de Asociatia Curtea Veche, program care urmareste combaterea analfabetismului in randul elevilor din satele romanesti.

‹‹Mama a fost invatatoare si, in casa noastra, cartea si scoala au fost mereu pretuite. Tatal meu este un prolific scriitor de carti pentru copii si aveam mereu in preajma noastra volume. Si cand a aparut Elena, fiica mea, am continuat sa-i transmitem dragostea pentru lectura si i-am citit povesti, ani la rand, inainte de culcare. Cred in puterea cartilor si, daca prin munca mea pot ajuta sa ajunga cat mai multe volume la copiii carora li se poate schimba radical viata dupa o lectura importanta, am sa fiu mereu cu tot sufletul prezenta si va invit sa va alaturati si voi aceste cauze. “Imaginarium”, spectacolul meu, este despre a-ti imagina cele mai nebunesti vise si a gasi cai pentru a le indeplini. Fara carti n-ai cum sa reusesti asta››, marturiseste Loredana.

Evenimentul va avea loc pe 13 mai si este organizat de MARA Society cu sprijinul Institutului Cultural Roman din New York, la initiativa Asociatiei Curtea Veche.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni