• Emisiuni
  • Vocea României
  • Loredana, cel mai greu de impresionat antrenor de la Vocea Romaniei, si-a completat deja echipa cu 5 concurenti cu voce speciala

Loredana, cel mai greu de impresionat antrenor de la Vocea Romaniei, si-a completat deja echipa cu 5 concurenti cu voce speciala

Loredana, cel mai greu de impresionat antrenor de la Vocea Romaniei, si-a completat deja echipa cu 5 concurenti cu voce speciala

Milioane de telespectatori au asteptat debutul sezonului patru si au urmarit cu interes ce concurenti vor intoarce scaunele antrenorilor si vor completa rand pe rand echipele acestora. Ce voci va alege fiecare antrenor si cum vor arata echipele la finalul auditiilor pe nevazute descoperim in fiecare vineri, de la 20:30! 

Loredana ocupa un loc de referinta in randul antrenorilor celei mai bune competitii a vocilor, iar alegerile sale au facut intotdeauna un show inedit. Cu cei mai multi ani de experienta in muzica, Loredana este antrenorul cel mai greu de impresionat. Ea urmareste acel ceva in vocea concurentilor, care sa o sensibilizeze sau care sa ii transmita putere, pofta de viata, dar mai ales de cantat. 

Sezonul acesta a adus voci remarcabile in primele trei editii difuzate, ce au creat dezbateri aprige intre cei 4 antrenori. Loredana si-a completat deja echipa cu 5 concurenti cu voci speciale, insa in urmatoarele editii de auditii pe nevazute mai are de ales si atras inca 9 concurenti pentru a completa echipa cu care porneste in etapa de battle-uri. 

Cei care au ales sa mearga alaturi de Loredana spre titlul Vocea Romaniei sunt: Florin Raduta, Ilinca Bacila, Colareza Lucian, Vescu Angela si Uzun Valentin. Iata povestea din spatele vocilor fiecaruia.

Viata lui Florin Raduta ar putea fi scenariul unei telenovele de succes. Abia la 10 ani si-a cunoscut tatal care a trebuit sa plece la munca in Israel imediat dupa ce Florin s-a nascut. Cand  tatal sau a revenit in tara, mama sa a ramas insarcinata din nou. in luna 9-a de sarcina, mama lui a suferit un accident grav de masina care aproape a costat-o viata. Florin a fost cel care a trebuit sa semneze pentru ca ea sa poata face urgent o operatie pe creier. Faptul ca a avut viata mamei in propriile maini il copleseste de fiecare data cand vorbeste despre asta. Florin este pentru a treia oara la Vocea Romaniei si de data aceasta a fost cu noroc! A reusit sa intoarca toate cele patru scaune iar bucuria acestei realizari l-a facut sa izbucneasca in lacrimi. 

La numai 16 ani, Ilinca Bacila, a demonstrat ca are voce prin participarile la numeroase concursuri de profil unde a reusit sa castige numeroase premii, cel mai important fiind Mamaia Copiilor. Face parte dintr-o familie de muzicieni care i-au insuflat aceasta pasiune inca de mic copil. Tatal sau este profesor de canto si mama ei canta in orchestra filarmonica. Se considera o persoana vesela, spontana, foarte emotiva si timida. ii place foarte mult stilul muzical yodel care provine din Suedia si il intrepreteaza perfect, lucru care i-a adus pe langa foarte multe premii si un loc la Vocea Romaniei. Ilinca nu este straina scenei, ea a participat si la Romanii au talent, iar Smiley a recunoscut-o dupa ce s-au intors scaunele.

Colareza Lucian are 27 de ani si a inceput sa studieze serios muzica cand avea 17 ani. Parintii sai  isi doreau sa studieze vioara, la fel ca sora lui mai mare, insa a refuzat si a urmat lectiile de canto. Dupa ce a terminat Facultatea de Muzica a decis sa ii ajute si pe altii sa isi urmeze visul si a devenit profesor de canto. Cand a fost in Spania l-a cunoscut pe idolul sau David Bisbal, caruia a avut ocazia sa ii cante. Dupa ce l-a auzit cantand, Loredana l-a numit Latino Lover-ul perfect. 

Angela Vescu are 20 de ani si este studenta la Facultatea de Teatru in Bucuresti. Pe cand avea 5 ani s-a inregistrat din greseala pe o caseta in timp ce canta. Tatal ei a ascultat-o si a decis sa o duca la canto. Viata ei nu a fost una ferita de probleme. Angela sufera de o forma de strabism care ii afecteaza foarte tare vederea, insa incearca sa ascunda aceasta problema. Muzica este prima ei pasiune, urmata de teatru, iar crezul ei este ca trebuie sa depui tot efortul pentru a deveni un artist complet.  Dupa ce s-a intors, Loredanei aproape ca i-au dat lacrimile ascultand-o. 

Valentin Uzun canta de multi ani si este liderul de orchestra al formatiei sale din Republica Moldova. Experientele prin care a trecut in ultima vreme nu au fost usoare. Din cauza stresului si a unor probleme de sanatate medicii i-au recomandat sa ia o pauza si sa plece singur undeva ca sa se regaseasca. Valentin a dovedit ca este un invingator si Vocea Romaniei este o noua provocare pentru el. El a luat cu asalt scena Vocii si a facut-o pe Loredana sa danseze in scaun inca de la inceput! Forta prin care a intrepretat piesa Gas a lui Goran Bregovic si asemanarea izbitoare l-au facut pe Moga sa exclame: “Mama, uite-l pe Bregovic!”

 “Ma bucur foarte mult ca vocile sunt asa de puternice si de deosebite in acest an, iar concurentii au fiecare povestea lui. Florin a avut o interpretare de exceptie, Ilinca a impresionat pe toata lumea, Lucian e un latino lover autohton, Valentin a facut scena sa vibreze iar in vocea Angelei am simtit caldura. Sunt personaje, fiecare in felul lui si ma mandresc sa ii am in echipa mea. Ce va fi mai departe? Sunt convinsa ca multe alte surprize. May The Voice be with you!”, ne declara Loredana despre concurentii de pana acum din echipa ei.

Prestatiile concurentilor pot fi revazute pe site-ul oficial vocearomaniei.protv.ro.

Fenomenul Vocea Romaniei depaseste ecranul televiziorului. Orice roman poate incerca experienta Vocea descarcand aplicatia “Fii Antrenor” din App store si Google Play.

Descopera noi voci si noi povesti in fiecare vineri de la 20:30, la Vocea Romaniei, doar la PRO TV!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni