Lili Sandu este V Reporter in show-urile live Vocea Romaniei!

Lili Sandu este V Reporter in show-urile live Vocea Romaniei!

Lili Sandu se alatura, incepand de vinerea aceasta, echipei Vocea Romaniei in calitate de V Reporter! Frumoasa actrita le va aduce romanilor cele mai tari informatii din camera magenta in show-urile live si va fi alaturi de concurenti, ajutandu-i sa treaca peste emotii.

Am urmarit intotdeauna Vocea Romaniei cu mare drag, pentru ca este minunat sa vezi cum se poate schimba destinul unor oameni muncitori si foarte talentati atunci cand sunt indrumati de cei mai bun artisti ai momentului: Tudor Chirila, Loredana, Smiley si Marius Moga. Sunt extrem de fericita sa ma reintorc pe micul ecran cu acest proiect la Pro TV, in care rolul meu va fi acela de a ii sustine moral si de ii incarca cu energie pozitiva pe concurenti, si, totodata, de a transmite din camera magenta emotiile si bucuria lor catre juriu si catre telespectatori. Fara indoiala, vom avea parte de un show grandios, standardul este foarte ridicat si asteptarile pe masura, datorita vocilor exceptionale ale celor ramasi in competitie. Ne vedem vineri, de la 20:30! Pana atunci, La multi ani, Romania! La multi ani, Pro TV!”, a spus Lili extrem de incantata de noua provocare.

Actrita si cantareata, Lili Sandu este cunoscuta pentru filmele si serialele in care a jucat, dar si pentru melodiile interpretate. Sase luni a studiat actoria in Los Angeles, alaturi de nume importante din cinematografia internationala, in primavara a luptat pentru titlul de Fermierul anului in Ferma vedetelor, fiind unul dintre finalisti, iar incepand de vinerea aceasta, Lili le va transmite telespectatorilor cele mai proaspete informatii din backstage de la Vocea Romaniei.

In show-urile live Vocea Romaniei, telespectatorii vor urmari un spectacol magnific, cele mai bune momente create de concurenti impreuna cu cei patru antrenori, Tudor, Loredana, Smiley si Moga, iar V Reporter-ul Lili Sandu va aduce noutati din culise si ii va tine in permanenta pe romani conectati la atmosfera din camera magenta.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni