• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Vocea Romaniei" se aude mai TARE ca niciodata. Show-ul a fost lider detasat de audienta la debutul celui de-al doilea sezon

"Vocea Romaniei" se aude mai TARE ca niciodata. Show-ul a fost lider detasat de audienta la debutul celui de-al doilea sezon

"Vocea Romaniei" se aude <span style="color: rgb(255, 0, 0);">mai TARE ca niciodata.</span> Show-ul a fost lider detasat de audienta la debutul celui de-al doilea sezon

Inca de la prima editie a celui de-al doilea sezon, “Vocea Romaniei” s-a instalat in pozitia de lider absolut! Conform Kantar Media, show-ul de la ProTV a obtinut la nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste curprinse intre 18 si 49 de ani o audienta medie de 12.7 puncte de rating si o cota de piata de 26.7 procente, de doua ori mai mult decat cel de-al doilea clasat, Kanal D, cu 5.8 puncte de rating si 12.2% cota de piata. Antena 1 s-a clasat pe locul al treilea cu 5.3 puncte de rating si o cota de piata de 11.1%.

Peste 2 milioane si jumatate de telespectatori  la nivelul intregii populatii au fost cu ochii pe concurentii de la “Vocea Romaniei” in minutul de aur, 21:55. La nivelul publicului commercial din mediul urban, in minutul de aur 21:53, ProTV a obtinut un rating de 17.9 puncte de rating si o cota de piata de 35.3%.
                    
Prima editie a super show-ului “Vocea Romaniei” de la ProTV a inceput in forta! Scaunele antrenorilor au fost intoarse de vocile puternice, expresive si emotionante ale concurentilor de pe scena! Echipele au inceput sa se contureze, iar competitia se anunta a fi una apriga!
                 
Dupa prima editie, Horia Brenciu are deja 3 concurenti, Loredana tot 3, Smiley si-a ocupat 2 locuri in echipa sa, iar Marius Moga tot doua. Primul care a apasat butonul in acest al doilea sezon a fost Horia Brenciu. Izabela Simion, o tanara de 21 de ani din Targoviste, a fost cea care l-a determinat sa se intoarca. “Je t’aime” i-a spus aceasta la sfarsitul melodiei, iar momentul s-a incheiat cu un dans intre cei doi. Horia a adus-o in echipa lui si pe Maria Cojocaru, tanara din Sibiu care a intors toate cele patru scaune la doar cateva momente dupa ce a inceput sa cante. Pentru a o convinge, antrenorul a mers pana-n panzele albe.

Pentru ca Maria a ales sa cante desculta, Horia nu a ezitat sa ramana si el in picioarele goale pe scena, plimbandu-se dintr-o parte in alta si enumerand motivele pentru care ar trebui sa fie ales. A treia concurenta din echipa lui Brenciu a fost tot o Marie! Maria Alexievici din Alba Iulia, care a resuit sa starneasca hohote de ras atunci cand a spus ca “O sa-l aleg pe Nenea Brenciu!”.
          
Loredana a castigat batalia pentru Ciprian Teodorescu, arhitectul din Iasi care a reusit sa intoarca toate cele patru scaune. “Imi place sa merg dupa ce mi se arata prima oara”, a spus el in momentul in care a ales-o. Stefan Gheorghiu, barbatul cu voce de negru, a fost si el adjudecat de diva blonda, alaturi de Daria Corbu, din Bucuresti, fata care a intors scaunul Loredanei cu atitudinea vocii sale. 
            
Smiley ii are in echipa pe Matei Sorescu, tanarul din Timisoara care isi doreste cu orice pret o cariera in muzica, acesta nefiind la prima lui incercare de a se lansa in aceasta industrie, si pe George Liliac, explozia de energie de pe scena de la “Vocea Romaniei”.
           
Marius Moga a fost si el destul de pretentios in prima editie a celui de-al doilea sezon, aducand in echipa sa doar 2 concurenti: Dorin Ochenatu si Maria Cismaru, tanara de 17 ani care a ridicat juriul in picioare pe scaune!
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni