• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Vocea Romaniei", auzita de aproape 2 milioane si jumatate de oameni. Vezi cele mai tari momente VIDEO

"Vocea Romaniei", auzita de aproape 2 milioane si jumatate de oameni. Vezi cele mai tari momente VIDEO

"Vocea Romaniei", auzita de aproape 2 milioane si jumatate de oameni. <span style="color:#f00;">Vezi cele mai tari momente VIDEO</span>

“Vocea Romaniei” a rasunat din nou in casele a milioane de romani! Conform Kantar Media, ProTV a fost lider absolut de audienta la nivelul tuturor segmentelor de public.

A doua etapa  a Confruntarilor a obtinut la nivelul publicului comercial (publicul din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani) o audienta medie de 13.9 puncte de rating si o cota de piata de 29.5%, fiind urmat de Kanal D cu o audienta de 5.7 puncte de rating si o cota de piata de 12.1 procente, si Antena 1 cu 5.2 puncte de rating si o cota de piata de 11.1%. ProTV si-a mentinut pozitia de lider si la nivelul publicului din mediul urban, obtinand o audienta medie de 11.2 puncte de rating si o cota de piata de 22.2 procente, urmat de Kanal D cu 7.5  puncte de rating si 14.9 cota de piata, si Antena 1 cu 4.8 puncte de rating cu 9.5 procente cota de piata. Aproape doua milioane si jumatate de telespectatori la nivelul intregii populatii din Romania  au fost cu ochii pe deciziile antrenorilor de la “Vocea Romaniei”. In minutul de aur al emisiunii, la nivelul publicului commercial, ProTV a obtinut o audienta de 17.9 puncte de rating si o cota depiata de 39.7 de procente.

Show-ul "Vocea Romaniei" este INTEGRAL pe voyo.ro
 

In ultima editie a show-ului “Vocea Romaniei”, duelurile au migrat dinspre scena spre masa juriului. Odata cu apropierea auditiilor live, batalia a devenit din ce in ce mai apriga, iar presiunea de pe umerii juratilor si ambitia fiecaruia de a-si pune in valoare cat mai bine concurentii a starnit conflicte care au ars mocnit.


Duetul dintre David Bryan si Marcel Rosca, invataceii lu Marius Moga, a dat nastere la discutii lungi si aprinse intre membrii juriului, vorba cantecului interpretat de acestia  -  “To the Moon and Back”. Loredana i-a reprosat lui David ca a cantat fals, Horia l-a mustrat pentru faptul ca s-a intimidat atunci cand nu l-a mai ajutat casca, iar antrenorul Moga  i-a tinut partea cu argumente intepatoare: ”Mie nu mi  s-a parut ca David a cantat fals, ar trebui sa dea replay la ea ( n.r.Loredana) la vreo doua dueluri”. Cat despre rivalul Brenciu, Marius a ridicat garda: “Atunci cand canta cineva din echipa mea care pare ca ar avea sanse sa castige VR, nu scapa ocazia extrema dreapta sa- mi calce in picioare un pic ce am muncit, am inteles, asa e jocul”. Cu toate ca juratii “au dat in David”, asa cum a subliniat Randi, si au inclinat balanta catre Marcel, Marius a hotarat sa mearga mai departe cu “englezul” David Bryan datorita potentialului acestuia de a ajunge pana in finala Vocii Romaniei.

Duetul “dinamita” al lui Smiley alcatuit din ardeleanul Eduard Buday si moldoveanul George Liliac, poreclit Batman, a zguduit scena pe piesa “Dancing in the Street” a celebrilor Mick Jagger si David Bowie. Apreciati de catre antrenor pentru energia si forta pe care au aratat-o, Smiley s-a declarat multumit de faptul ca cei doi concurenti si-au dat frau liber trairilor pe scena:  ”Oamenii astia sunt ca niste armasari salbatici, nu are rost sa le pui saua, farmecul lor e sa-i vezi in libertate”. Desi a fost pus in dificultate de asemanarea evidenta dintre vocile celor doi, observata de catre toti juratii, Smiley a decis sa mearga mai departe in concurs cu Batman.

Rap-ul si gospel-ul, doua stiluri total opuse, s-au imbinat perfect pe melodia “Begging”, cantata de duetul format de catre antrenorul Smiley din Silviu Pasca si Dragos Cristiu. Placut surprins de cum dau cei doi impreuna, Smiley le-a promis le va face o piesa pe care sa o cante in aceeasi formatie. Lui Moga i-au placut ritmica si “flow-ul” lui Silviu, lui Cristi Minculescu, “cadenta genului rap”, iar Smiley a ales sa il pastreze in echipa sa pe acesta pentru ca este “unic”: un rapper care a dovedit ca stie sa si cante, nu doar sa vorbeasca in rime.

Experimentata Elena Vasile, fosta concurenta la Eurovision, s-a duelat cu simpatica Loredana Ciobotaru pe ritmuri de rock, mai exact pe piesa “Crying” a celor de la Aerosmith. Cele doua au fost aproape sa “sparga difuzaorele”, asa cum bine a anticipat antrenorul lor, Smiley, si au scos artileria grea din dotare catre finalul piesei: “La un moment dat am avut impresia ca va duelati cu sabiile, aceasta este o runda a respectului si iubirii reciproce ”, le-a atentionat Brenciu pe fete, moment in care Moga nu a pierdut ocazia sa il tachineze : ” Iubeste-ma si pe mine reciproc, poti?”.

Daca ar fi vocea uneia in corpul celeilalte, ar fi perfect” a concluzionat maestrul muzicii rock, Cristi Minculescu. Asemanata de catre Monica Anghel cu Cher, Elena a fost, insa, cea eliminata, Zambaretul fiind cucerit de aceasta data de atitudinea si vitalitate Loredanei.

Maria Mirabela si Claudiu Zamfira au facut si ei show pe scena de la “Vocea Romaniei”. Desi decizia nu a fost deloc usoara, Marius a ales sa mearga in etapele “Live” alaturi de Maria Mirabela.

Au ridicat publicul in picioare pe melodia Antoniei si a celor de la Vunk, iar pe Horia l-au facut sa regrete ca i-a adus la duel pe “cei mai silitori elevi” ai sai. “Pleaca” si-au cantat unul altuia Laurian Manta si  Maria Alexievici, duetul brencian caracterizat prin ”tineretea, copilaria si bucuria scenica”, asa cum a spus chiar antrenorul lor.”Ati fost adorabili”, i-a felicitat Loredana, “iar tu ai o obraznicie care imi place foarte mult si care iti da un aer rebel”, i-a spus Mariei. Aproape i-a luat somnul pe jurati asteptand decizia lui Horia cel macinat de ganduri. In cele din urma, episodul din “Brenciana” s-a terminat cu Laurian ca protagonist al seriei viitoare.

Gheorghe Vijai “Daddy” si Ricardo Caria au format duetul de latino-loveri ai Loredanei care l-a facut pe Brenciu sa rada cu lacrimi si pe Monica Anghel sa dea cea mai dura replica a serii: ”Am avut senzatia ca imi curge sange din urechi la un moment dat”. Gheorghe si Ricardo n-au atins-o la ”corazon” pe frumoasa antrenoare cand i-au cazut in genunchi la finalul piesei, aceasta a fost nemultumita de prestatia amandurora si i-a certat pentru lipsa de comunicare. Dezamagita mai ales de lipsa de evolutie a lui Gheorghe, Loredana a ales sa mearga mai departe cu “portughezul nebun”, Ricardo.

Robert Nicolae si Ioana Cristea din echipa maestrului Brenciu au oferit un moment plin de romantism, transformandu-se in” Frumoasa si bestia” pe melodia din coloana sonora a celebrului film animat cu acelasi nume. Coplesita de emotii pe parcursul piesei, Ioana nu a fost prima optiune a juratilor, insa Horia a surprins din nou cu un final neasteptat al acestui episod din “Brenciana” si a ales-o pe  “Frumoasa” cu ochii in lacrimi. 

Dovedind ca ii plac si contrastele, nu doar asemenarile dintre invataceii sai, Loredana a uimit  pe toata lumea cand  i-a adus impreuna la duel pe Ana Maria Alexie, adolescenta de numai 17 ani, si Stefan Gheorghiu, de 39 de ani -  cel mai in varsta concurent din echipa sa. Interpretarea celor doi a piesei “I got you, babe”  a fost primita cu aprecieri din partea intregului juriu, iar Monica Anghel s-a declarat impresionata de faptul ca Stefan s-a apucat de muzica de numai doi ani: “Niciodata nu este prea tarziu, sa ai incredere” , l-a incurajat cantareata pe tenor. Multumit de prestatia ambilor concurenti, co-antrenorul Cristi Minculescu a decis sa se abtina, greutatea deciziei cazand in intregime pe umerii divei blonde, care a ales sa isi joace urmatoarea carte pe Ana Maria in drumul catre castigarea Vocii Romaniei.

Critici, controverse si replici usturatoare –  toate au venit in avalansa dupa ce Horia Brenciu a alcatuit duetul Marius Balan – Dalma Kovacs si i-a pus sa interpreteze in maniera proprie hitul “Somebody that I used to know” . O piesa “incomoda”, conform antrenorului Brenciu, “stranie, complicata”, dupa opinia Monicai Anghel, aceasta i-a solicitat la maximum din punct de vedere vocal pe Marius si Dalma. Moga l-a amendat pe tizul sau pentru faptul ca a cantat fals pe alocuri - “floricele pe campii” -, spre indignarea lui Horia, care i-a luat apararea concurentului sau si i-a replicat sec lui Moga : ”Ma vad nevoit sa va spun ca …sunteti tineri!”. “ N-au studiat bel canto ,asa cum am facut-o eu”, a continuat Brenciu seria ironiilor la adresa lui Moga si a lui Randi, declarandu-se multumit de evolutia pe scena a celor doi interpreti, dar fiind nevoit sa renunte la Marius deoarece Dalma s-a aratat mai stapana pe propriile forte.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni