Laura Cosoi, Catalin Maruta si CRBL in public la “Vocea Romaniei”. Vezi FOTO

Laura Cosoi, Catalin Maruta si CRBL in public la “Vocea Romaniei”. Vezi FOTO

Pe 2,3,4 si 5 august au avut loc inregistrarile pentru prima faza a show-ului “Vocea Romaniei” ce va fi difuzat incepand cu luna septembrie la ProTV. Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu au ascultat peste o suta de voci pentru ca in final fiecare sa ramana cu cate 12 concurenti in echipa.

Filmarile au durat de dimineata pana seara, insa antrenorii au fost sustinuti nu doar de public, ci si de prieteni. Laura Cosoi si-a insotit iubitul in fiecare zi in studiourile MediaPro din Buftea.

“Vocea Romaniei este un show care m-a impresionat de la prima zi de preselectii. Pot spune ca am ramas absolut uimita de cat de multe voci impresionante are Romania. M-am bucurat foarte mult cand am aflat ca Andrei este unul dintre antrenorii participantilor si desi competitia va fi stransa  pot spune ca cei care au ales sa faca parte din echipa lui au facut cea mai potrivita alegere, pentru ca, nu numai ca vor avea o multime de lucruri de invatat de la el, dar vor petrece un timp pretios din viata lor langa cel mai vesel si frumos suflet pe care  l-am cunoscut eu vreodata !”.

CRBL si-a gasit si el imediat un loc in public, curios sa vada cum se desfasoara “auditiile pe nevazute. “Am ramas impresionat de platou. Este de senzatie! Am asistat la prestatia unei concurente si de acolo de jos de sub scena am inceput sa realizez ce misiune dificila au cei patru antrenori.  Imi place foarte mult juriul, sint prietenii mei si impreuna fac un tablou de senzatie. Eu am trecut sa ii salut pentru ca stiam ca sint toti in acelasi loc si am avut un sentiment de fericire cand m-am reintalnit cu cei 4 muschetari. Abia astept sa vad ce au gasit! Vreau sa le urez bafta tuturor concurentilor si tineti minte de la CRBL: inainte de a vedea si de a asculta, publicul simte!”, a declarat DJ-ul ProFM.

Catalin Maruta, aflat in Buftea la filmarile pentru noul clip al Andrei, nu a rezistat tentatiei si a venit sa auda noile voci ale Romaniei. “Am descoperit niste voci foarte puternice. Este un show absolut spectaculos pe care cei de acasa nu trebuie sub nicio forma sa-l rateze”, a declarat el.

Loredana a fost si ea insotita in fiecare zi de fiica ei Elena, care a urmarit-o atent din public, aplaudand de fiecare data cand aceasta isi mai alegea un concurent pentru echipa ei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni