• Emisiuni
  • Vocea României
  • Knockout: Alexandrina Vlad, Ricardo Gabor și Andra Botez. Cine merge mai departe în etapa live-urilor, la Vocea României

Knockout: Alexandrina Vlad, Ricardo Gabor și Andra Botez. Cine merge mai departe în etapa live-urilor, la Vocea României

O confuntare plină de emoții a avut loc în echipa Irinei Rimes! Alexandrina Vlad, Ricardo Gabor și Andra Botez au fost primii care au arătat de ce sunt în stare pe scena Vocea României. Iată cine a ajuns în etapa de live-uri!

Ricardo Gabor a fost concurentul care a apărut pe scenă într-un mod complet neașteptat. Îmbrăcat într-o rochie albastră, lungă și strălucitoare și cu o perucă blondă pe cap, el a reușit să transmită foarte multă emoție. În timpul prestației, el și-a dat peruca jos, din care au picat petale de flori.

Smiley a întrebat-o pe Irina dacă coregrafia a fost a ei, însă antrenoarea a negat.

„Momentele au fost frumoase, vă felicit pentru ce ați făcut, dar cred că niciunul dintre ele nu v-a pus la potențial maxima valoare. Și eu cred că Ricardo a avut un moment de show, mai cu schepsis”, a spus Smiley.

Irina Rimes s-a arătat șocată de momentul lui Ricardo, care a stârnit și o discuție între jurați:

„Mie mi-e foarte greu să vorbesc când e vorba despre ai mei că îi cunosc cel mai bine. Vreau doar să zic, la Ricardo, asta era surpriza, nu? Noi n-am convenit să se întâmple asta pe scenă. Stăteam să mă gândesc dacă surpriza te-a ajutat sau te-a încurcat, mă simțeam ca pe muchie de cuțit”, a început Irina.

Deși prestațiile tuturor celor trei concurenți au fost impresionante, în etapa următoare a trecut Andra Botez.

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS MOMENTUL COMPLET

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni