Kinga de la "Vocea Romaniei" are un nou look. Cum arata acum fosta eleva a Loredanei

Kinga de la "Vocea Romaniei" are un nou look. Cum arata acum fosta eleva a Loredanei

Kinga Farkas a fost una dintre cele mai simpatice prezente din ultimul sezon al emisiunii “Vocea Romaniei”.

Caravana "Vocea Romaniei" a inceput preselectiile pentru un nou sezon al competitiei de la ProTV. Doar vocea conteaza! Inscrie-te acum  

Blonduta cu ochelari de tocilar din echipa Loredanei a facut senzatie pe scena, atat cu vocea, cat si cu infatisarea sa.



In ultimele luni, fosta concurenta de la “Vocea Romaniei” a decis ca i-ar prinde bine o schimbare de look, asa ca si-a pastrat culoarea blonda a parului, dar s-a facut creata.


 

Tanara, care e studenta la Universitatea de Vest, Timisoara, la Relatii Internationale si Studii Europene, spune ca e pasionata de muzica inca de mic copil. 

Citeste si: Cum sa scapi de colacei in trei pasi simpli

De cantat, am inceput sa cant inca de la gradinita. Fredonam toate melodiile, iar o doamna educatoare a remarcat faptul ca as canta mai bine decat toti ceilalti copilasi de 4-5 ani. Dupa 2 ani, cand implinisem 7 ani, mama mea a auzit de domnul Eugen Muntean si m-a dus la o auditie, sa ma asculte, sa vada daca se poate lucra cu mine. Din acel moment a inceput toata nebunia, cum imi place mie sa ii spun, toata povestea muzicala a vietii mele. Zeci de festivaluri, premii, calatorii in toata tara, dar si in afara toate astea cu ajutorul parintilor mei. Mama mea, in nenumarate randuri si-a luat zile libere de la serviciu doar pentru a putea veni cu mine in celalalt capat al tarii la un festival. Nu a fost usor, insa au fost si satisfactii foarte mari. Am invatat, ca daca odata iti este dat sa castigi, asta nu inseamna ca mereu va fi la fel, dar trebuie sa continui mereu, orice ar fi, pentru ca doar asa poti reusi."


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni