Karise Eden, castigatoarea de la Vocea Australiei. O adolescenta de 19 ani, fara studii muzicale, a cucerit o tara intreaga: VIDEO

21 Iunie 2012, 13:36


	Karise Eden, castigatoarea de la Vocea Australiei. O adolescenta de 19 ani, fara studii muzicale, a cucerit o tara intreaga: VIDEO
Citeste mai mult despre: Karise Eden, Australia, The Voice,

Show-ul The Voice Australia si-a desemnat castigatorul - o adolescenta de 19 ani, fara studii muzicale, care a crescut fara parinti, in diverse centre de plasament - Karise Eden din echipa lui Seal.

Karise Eden, 19 ani, spune ca viata ei s-a schimbat total dupa a aparut la The Voice.

Fata locuia intr-un adapost pentru femei cand s-a prezentat la preselectiile pentru show, iar pana atunci a locuit in diverse centre de plasament. Totul din cauza unor probleme de familie, despre care castigatoarea prefera sa nu dea prea multe detalii, scrie heraldsun.com.au


Adolescenta marturiseste ca prima ei lectie de canto a avut-o cu Seal drept antrenor, dupa ce a trecut de preselectii: "Il privesc ca pe un tata. E foarte intelept, dar stie sa fie si amuzant. Inseamna enorm pentru mine ca el ma incurajeaza tot timpul si ma stimuleaza sa dau ce am mai bun ".

Momentul cand Karise a interpretat celebra piesa a lui Leonard Cohen, "Hallelujah", a fost unul din cele mai emotionante din tot show-ul si a facut sa curga multe lacrimi:


Duetul cu Seal din seara marii finale, pe piesa "Many rivers to cross", a facut diferenta intre ea si ceilalti concurenti:

Dupa marea finala de la The Voice Austrlia, Karise a plecat acasa cu premiul de 100.000 de dolari, un contract cu o casa de discuri si cu o masina. :) 

Tanara si-a lansat deja primul single - "You won't let me":

 

 


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies