• PRO TV
  • Julieta moderna. Cum arata Alina Eremia in cea mai recenta imagine si de ce fanii au intrebat-o imediat de Romeo

Julieta moderna. Cum arata Alina Eremia in cea mai recenta imagine si de ce fanii au intrebat-o imediat de Romeo

Julieta moderna. Cum arata Alina Eremia in cea mai recenta imagine si de ce fanii au intrebat-o imediat de Romeo

Alina Eremia este in plin proces de transformare, iar daca schimbare a inceput de cand este imaginea unei colectii de haine, lucrurile au luat o cu totul alta intorsatura si atunci cand vine vorba despre aspectul fizic.

Vedeta si-a schimbat stilul vestimentar, acum adopta tinuta din ce in ce mai sexy, are o silueta de invidiat datorata antrenamentelor din sala de sport, iar de curand si-a vopsit parul intr-o nuanta de roscat.

In urma cu putin timp vedeta a publicat pe internet o imagine in care apare la balcon, iar descrierea pe care a adaugat-o fotografiei este una cat se poate de originala:"Julieta, varianta 2014". Fanii au raspuns cu aceeasi moneda vedetei si au intrebat-o imediat unde este Romeo al vremurilor noastre.

Vedeta a optat o tinuta ultra sexy optand pentru o pereche de pantaloni scurti din piele, o bluza inchisa la culoare si o geaca neagra, tot din piele. Prietenii virtuai i-au transmis imediat cele mai sincere complimente:"Vrem si Romeo 2014", "Cea mai frumoasa Julieta", "Prea frumoasa varianta 2014 pentru un film atat de vechi", sau "Esti o printesa" au fost numai cateva din sutele de comentarii. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni