• Emisiuni
  • Vocea României
  • Julie Mayaya si Tibi Scobiola, preferatii publicului in a treia editie live de "Vocea Romaniei". Ce concurenti au parasit competitia

Julie Mayaya si Tibi Scobiola, preferatii publicului in a treia editie live de "Vocea Romaniei". Ce concurenti au parasit competitia

Julie Mayaya si Tibi Scobiola, preferatii publicului in a treia editie live de "Vocea Romaniei". Ce concurenti au parasit competitia

Emisiunea este si pe voyo.ro

Primul loc in clasamentul echipei lui Brenciu a fost ocupat confortabil de Julie Mayaya, urmata fiind de Laurian Manta si Vlad Simon.

Dalma Kovacs a intrunit cele mai putine voturi si a parasit direct "Vocea Romaniei". Horia Brenciu a avut de luat o decizie grea, insa in final a hotarat ca drumul lui Vlad Simon sa se opreasca in aceasta etapa. 

Show-ul este acum integral pe Voyo.ro.



In echipa lui Smiley, preferatul celor care au votat a fost Tibi Scobiola. El a fost salvat de telespectatori si merge direct in etapa urmatoare.

Loredana Ciobotaru a intrat la "Decizia antrenorului", alaturi de Silviu Pasca, in timp ce Andreea Olariu a adunat cele mai putine voturi si a parasit astfel, fara drept de apel, "Vocea Romaniei".

Totodata, Loredana Ciobotaru a fost aleasa de Smiley sa plece acasa, antrenorul preferand sa-l pastreze in echipa sa pe Silviu.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni