Julie Mayaya, castigatoarea de la "Vocea Romaniei", a plecat din tara

Julie Mayaya, castigatoarea de la "Vocea Romaniei", a plecat din tara

Castigatoarea celui de-al doilea sezon de "Vocea Romaniei" a plecat in vizita la rudele sale din Africa, a anuntat Horia Brenciu, fostul ei antrenor.

"La inceputul acestei saptamani, Julie a plecat in Africa. Ii era tare dor de tatal ei si de rudele de acolo. Am lasat-o sa plece cu o conditie: sa ne dea trimita si noua ceva fotografii. Mi-a promis solemn ca asa va face! Apropo, a fost cineva in Congo?" a scris Horia Brenciu pe pagina lui de Facebook.

"Congoveanca" lui Horia Brenciu de la "Vocea Romaniei" este mandra ca din banii castigati  la "Vocea Romaniei" a reusit sa faca o investitie importanta: a reusit sa-si cumpere un apartament. "Cand ai bani in mana si incepi sa-i dai stanga si dreapta, iti dai seama ca nu sunt asa de multi pe cat te asteptai. S-au dus banii, s-au dus. Mi-am luat un apartament. Asta a fost cea mai scumpa investitie", a povestit ea pentru Cancan.ro.

De cand a castigat concursul de la ProTV, Julie Mayaya l-a insotit pe fostul ei antrenor pe scena, fiind invitata sa cante in numeroase concerte ale acestuia. Cei doi au lansat inclusiv o piesa impreuna, intitulata "Kiss On My Lips".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni