Jojo, despre antrenorii de la "Vocea Romaniei": "Juriul rocks big time! E juriul meu favorit". Show-ul incepe AZI, de la 20:15

25 Septembrie 2012, 10:40


	Jojo, despre antrenorii de la "Vocea Romaniei": "Juriul rocks big time! E juriul meu favorit". Show-ul incepe AZI, de la 20:15

Marti, 25 septembrie, de la ora 20:15, la ProTV si pe voyo.ro debuteaza cel de-al doilea sezon al super show-ului "Vocea Romaniei".

Catalina Grama, vedeta de “Serviciul Roman de Comedie” si “Spitalul de dementa”, afirma: “Vocea Romaniei este cel mai cool show al momentului! Sunt fericita ca exista asemenea productii care incurajeaza talentul intr-una dintre cele mai frumoase forme ale sale! Succes din toata inima tuturor concurentilor! Fie ca cea mai buna voce sa castige! Juriul rocks big time! E juriul meu favorit! Ca de fiecare data producatorii emisiunii au facut cele mai inspirate alegeri! Dragii nostri concurenti, sunteti pe maini bune! Cele mai bune! Succes! Toate degetele suuuus! ;) Incepe Vocea Romaniei!

Una dintre surprizele care vor deschide seara este cantecul pregatit de cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu si cei patru finalisti ai primului sezon: Dragos Chircu, Stefan Stan, Cristian Sanda si Iuliana Puschila. Cei 8 au interpretat intr-o maniera proprie piesa "Moves like Jagger" a celor de la Maroon5, reusind sa electrizeze intreaga sala prin prestatia lor.

Cel de-al doilea sezon de "Vocea Romaniei" incepe in forta cu concurenti unul si unul, adevarati artisti care nu doar ca au reusit sa intoarca scaunele, dar au ajuns la performanta de a ridica antrenorii pe scaune! Lupta nu se da doar pe scena, ci si intre Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu.

Cei patru scot artileria grea si se folosesc de toate argumentele pentru a-i aduce la ei in echipa pe cei mai buni concurenti. In prima editie a show-ului, pentru a convinge o concurenta sa se alature echipei lui, Horia Brenciu recurge la un gest neasteptat, care a lasat masca atat publicul, cat si pe ceilalti antrenori.

Despre ce este vorba, telespectatorii vor descoperi AZI, incepand cu ora 20:15, la ProTV si pe voyo.ro.


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies