• PRO TV
  • Javier Colon este chiar VOCEA! Vezi aici povestea lui!  VIDEO!

Javier Colon este chiar VOCEA! Vezi aici povestea lui!  VIDEO!

Javier Colon este chiar VOCEA! Vezi aici povestea lui!  VIDEO!

Javier Colon, castigatorul primei editii The Voice,  format care va fi din toamna si la ProTV, s-a inscris la acest show pentru a canta, si cu speranta ca va castiga banii atat de necesari pentru familia lui.

El este casatorit, are doua fetite si a venit din Colorado. “Copiii mei sunt lumea mea. Din momentul in care am devenit tata totul s-a schimbat pentru mine si tot ce fac este pentru ele”.

In momentul in care a urcat prima oara pe scena The Voice a spus ca va da tot ce are el mai bun astfel incat sa convinga juriul si daca va castiga: “Nu va mai trebui sa ma ingrijorez pentru traiul de zi cu zi”.

Interesant este ca pentru el, toti cei patru mentori s-au intors si i-au propus colaborarea dar el l-a ales pe Adam Levine. La “blind auditions” el a cantat propria sa varianta a piesei Time After Time. Adam i-a spus atunci: “Vreau sa castig aceasta competitie si te vreau in echipa mea.”

Vezi aici cum a cantat si i-a incantat pe cei patru jurati.

Din acel moment totul a mers din ce in ce mai bine pentru Javier pentru ca a castigat a doua etapa “the battle” cand a cantat “impotriva” colegei sale Angela Wollf.

Vezi aici cum a cantat alaturi de ea.


Din acest moment el a avut cale libera si cel mai mult a contat ca publicul a fost alaturi de el si l-a votat de fiecare data. In finala a cantat minunat alaturi de Adam Levine piesa “Man In The Mirror” si a castigat pe toata lumea cu baladele sale.

Vezi aici cum a mai cantat alte piese
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni