• Emisiuni
  • Vocea României
  • Jasmina Răsădean, despre experiența la Vocea României: “Irina Rimes e genială, totul e super mega ok!”

Jasmina Răsădean, despre experiența la Vocea României: “Irina Rimes e genială, totul e super mega ok!”

Jasmina Răsădean, despre experiența la Vocea României: “Irina Rimes e genială, totul e super mega ok!”

Are o voce spectaculoasă care a adus-o un pas mai aproape de marele trofeu. Jasmina Răsădean a rămas în lupta pentru “Vocea României”, în echipa Irinei Rimes

În vârstă de numa 17 ani, Jasmina Răsădean este din Arad și studiază la Colegiul de Artă din oraș. A crescut cu muzică în casă și se trage din familie de muzicieni. 

La Vocea Românei, Jasmina are parte de o experiență inedită, din care a învățat multe. “Este o experiență foarte controversată și interesantă în același timp. Ador că am făcut alegerea să vin aici, pentru că am învățat o groază de chestii.  Atât din lucruri bune, cât și din certuri, din ce nu ne-a ieșit bine, ce nu a fost ok. Înveți o groază de chestii și cred că asta este cel mai important. Personal, mă bucur foarte mult că sunt aici”, spune concurenta Irinei Rimes.

Jasmina Răsădean știe să cânte la pian și la flaut și este mândră că a avut ocazia să cânte împreuna cu Filarmonica din Arad. Este atrasă de tot ce ține de artă : teatru, dans și nu se vede făcând altceva. A venit la Vocea României că să evolueze că artist.  A fost furată de Irina din echipa lui Tudor în etapa confruntărilor.
Jasmina este entuziasmată că lucrează atât de bine cu Irina Rimes. 

“Este genial vibe-ul. Toată lumea se înțelege cu toată lumea și ne completăm atât de fain pentru că suntem personalități diferite, dar avem ceva în comun. La repetiții toată lumea dă sfaturi, nu sunt critici. E foarte ca lumea. Irina e genială! Totul merge super mega ok!”, spune Jasmina.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni