• Emisiuni
  • Vocea României
  • Iulian Nunucă, finalist Vocea României 2022: “Pentru mine este ca un vis devenit realitate!”

Iulian Nunucă, finalist Vocea României 2022: “Pentru mine este ca un vis devenit realitate!”

Iulian Nunucă, finalist Vocea României 2022: “Pentru mine este ca un vis devenit realitate!”

Iulian Nunucă este unul dintre cei patru finaliști de la Vocea României, sezonul 10. Concurentul din echipa lui Tudor Chirilă ne-a mărturisit că are mari emoții pentru show-ul de vineri, 23 decembrie. 

„Mă simt foarte norocos să fiu aici, pentru mine e ca un vis devenit realitate. Ce nu credeam vreodată că se va întâmpla, s-a întâmplat! Faptul că am ajuns până aici mă face să cred și mai mult în mine și să îmi urmez visul: dorința de cânta pe cele mai mari scene. Sunt copleșit, nu am cuvinte să le mulțumesc celor care ne-au votat ca să ajungem până în finala Vocea României. Am emoții pentru că mă așteaptă ultima etapă, cea mai grea, dar sunt și emoții constructive. Dar, până la urmă, asta ne va ajuta pe toți să oferim ceea ce știm să facem cel mai bine!”, ne-a declarat Iulian Nunucă.

Parcursul lui Iulian Nunucă până în marea finală Vocea României

Iulian Nunucă a zguduit scena, din spatele cortinei, la audiții. Concurentul în vârstă de 18 ani, din Pașcani, a moștenit talentul de la bunicul și tatăl său, care sunt lăutari. La Vocea României, Iulian a experimentat mai multe stiluri muzicale, reușind să cucerească atât antrenorii, cât și publicul de acasă. 

Iulian a ieșit învingător în battle, knockout, iar în primul live a fost votat de telespectatorii de acasă. Tot ei sunt și cei care l-au trimis în semifinală, dar și marea finală alături de Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu. 

Ce i-au transmis antrenorii după performanțele de pe scena de la Vocea României

Tudor Chirilă: “Te felicit pentru parcursul ăsta diferit. Te felicit pentru că te bucuri, moșule, de orice cântare, ca și când e prima dată!”.

Theo Rose: “În timp ce cântai, eu mă gândeam că pe tine te-aș trimite să reprezinți România la toate concursurile de muzică!”.

Smiley: “Eu cred că Iulian e un personaj foarte mișto. O personalitate interesantă. Una dintre cele mai bune voci de anul acesta!”.



Vineri, de la 20:30, finala Vocea României poate fi vizionată LIVE și pe VOYO.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni