• PRO TV
  • IRINA FLOW debuteaza in forta cu piesa “Tonight”

IRINA FLOW debuteaza in forta cu piesa “Tonight”

IRINA FLOW debuteaza in forta cu piesa “Tonight”

Irina Flow, descrisa in 2011, in cadrul unui cunoscut show de talente, ca fiind o “adolescenta incredibila”, a devenit astazi o artista in toata regula si lanseaza primul single din cariera - “Tonight.

“Tonight”, o piesa de pus pe repeat in playlist-urile de vara, este compusa si produsa in studiourile DeMoga Music si Narcotic Creation de Irina Flow, Marius Moga, Marius Mirica, Alex Parker si Robert Toma. “Tonight” este o combinatie de stiluri muzicale, avand influente din zona latina, pop, dancehall si hip-hop. Cireasa de pe tort este drop-ul puternic si excentric pe care, odata ce il auzi, nu ai cum sa-l mai uiti.

“Sunt extrem de bucuroasa si mandra ca am lansat primul meu single. Am mare incredere in piesa, in echipa DeMoga Music si in toti oamenii implicati in proiectul meu si tin sa le multumesc pe aceasta cale. “Tonight” este rezultatul multor ani de munca, in care mi-am descoperit si dezvoltat identitatea si este primul pas catre indeplinirea visurilor mele. Cel mai mult imi doresc ca si publicul sa aiba vibe-ul pe care il avem noi si sa se bucure de muzica mea.”, declara Irina Flow. 

“Tonight” s-a auzit pentru prima oara live, la cel mai mare concert organizat la trecea in anul 2018 in Bucuresti, Irina Flow urcand atunci pe scena alaturi de Marius Moga si Robert Toma. Miile de oameni din public au primit cu entuziasm prestatia artistei.

“Sunt mandru de Irina si de ce a reusit sa faca in doar un an de cand s-a alaturat echipei DeMoga Music. Ma bucur ca este un artist versatil, cu care se lucreaza foarte usor. Stilul ei jamaican, dancehall, cu o tenta orientala este completat de interpretarea ei unica, fiind ceva nou pentru piata muzicala din Romania. Atunci cand compune, adauga acel ceva, avand un "flow" aparte, de unde si numele ei - Irina Flow. Dupa concertul de Revelion, am fost bombardati cu sute de mesaje in care oamenii ne intrebau unde pot gasi piesa “Tonight”. E simplu, ]ncepand de azi o gasiti pe canalul DeMoga Music.”, spune Marius Moga.

“Tonight”, primul single semnat Irina Flow, este disponibil acum pe toate platformele digitale de streaming. 

Videoclipul piesei, regizat de Khaled Mokhtar, poate fi vizionat pe canalul oficial de YouTube DeMoga Music. 

Originara din Timisoara, Irina Florea aka Irina Flow este artist si songwriter, cu o imagine si o atitudine puternica si sexy.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni