• Emisiuni
  • Vocea României
  • Irina câtre Smiley: ”Ești încântător, e greu să reziști, te ajută fața!”, mâine, la Vocea României!

Irina câtre Smiley: ”Ești încântător, e greu să reziști, te ajută fața!”, mâine, la Vocea României!

Irina câtre Smiley: ”Ești încântător, e greu să reziști, te ajută fața!”, mâine, la Vocea României!

Bucuria muzicii se va simți din plin vinerea aceasta pe scena Vocea României, de la 20:30, în cea de-a șaptea rundă de audiții pe nevăzute.


Vocile concurenților și modul original în care cântă vor ridica publicul și antrenorii în picioare și vor da curs unor reacții și replici savuroase. Tudor, Irina, Andra și Smiley au o discuție intresantă cu fetița unei concurente și fac totul pentru a o cuceri pe ea prima, și prin ea și pe mama ei.

Cei patru îi cântă, îi spun povești, Tudor o lasă să stea pe locul lui, iar el pleaca în public, însă în cele din urmă reușesc să o încurce. Dacă la început micuța știa care sunt favoriții ei, în cele din urmă începe să-i placă pe toți.



După ce una dintre concurentele ei preferate alege să meargă în echipa Smiley, Irina îi spune colegului ei: ”Smiley, eu cred că tu trebuie să-ți pui o pungă pe cap, pentru că tu nu vezi că atragi toate fetele mișto în echipa ta?! Ai și atuul ăsta, ești încântător, e greu să reziști. Nu trebuie să muncești atât de mult, că te ajută fața. De fapt, te ajută vibe-ul.”. Iar Andra o aprobă.

Antrenorii trec de la argumente vorbite la cele cântate și fac improvizație muzicală pentru un concurent pe care și-l doresc cu ardoare în echipele lor. Care sunt versurile pe care aceștia le vor folosi și ce reacții vor stârni ele atât în rândul celor prezenți în sală, cât și pentru participant, vedem mâine seară, de la 20:30.

Tot vinerea aceasta, Tudor luptă cu Andra pentru o concurentă cu un timbru vocal incredibil, iar în ajutorul lui sar Irina și Smiley, care au un discurs similar cu al colegului lor în încercarea de a o convinge pe cea de pe scenă să-i aleagă echipa.

Mâine, spectacolul continuă la Vocea României cu o ediție de colecție!

Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni