• Emisiuni
  • Vocea României
  • Irina Baianț revine la Vocea României! Soprana cântă împreună cu unul dintre finaliști

Irina Baianț revine la Vocea României! Soprana cântă împreună cu unul dintre finaliști

Irina Baianț revine la Vocea României! Soprana cântă împreună cu unul dintre finaliști

Irina Baianț cucerește de fiecare dată audiența cu vocea ei formidabilă, iar vinerea aceasta revine pe scena Vocea României, în finală. Soprana va cânta cu unul dintre finaliști și împreună vor crea un moment înălțător. Crede cu tărie în concurentul pe care-l susține, iar în finală va aduce cu ea bucuria de a fi din nou parte dintr-un spectacol fascinant. 

“Vocea României este despre poporul român talentat și hăruit. Admir la concurentul alături de care voi cânta faptul că nu a vrut niciodată să demonstreze nimic și nu a implicat ego-ul în actul artistic. E un om cu mult bun simț, plin de lumină și sinceritate, care își cântă șansa  în fața milioanelor de telespectatori. Avem emoții și asta e minunat, pentru că ne ajută să fim oameni și să vibram. Îmi doresc ca șansa concurentului să fie împlinită pe calea sufletului lui și eu să îl pot susține cum știu mai bine”, a spus Irina Baianț.

Cu toate că are un program extrem de încărcat, cu multe concerte mari săptămâna aceasta, soprana este prezentă în studio pentru repetiții și este încrezătoare că toată implicarea echipei căreia i s-a alăturat cu această ocazie va da roade în finală.

Vineri, de la 20:30, publicul își va alege favoritul, câștigătorul marelui trofeu și al premiului în valoare de 100.000 de euro. Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu se pregătesc pentru finală și promit să aducă un spectacol de neuitat.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni