• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Intru in show-ul din aceasta seara fara teama si emotii", a marturisit Loredana, inainte de semifinala "Vocea Romaniei"

"Intru in show-ul din aceasta seara fara teama si emotii", a marturisit Loredana, inainte de semifinala "Vocea Romaniei"

"Intru in show-ul din aceasta seara fara teama si emotii", a marturisit Loredana, inainte de semifinala "Vocea Romaniei"

Loredana ne impartaseste cateva dintre parerile ei cu privire la semifinala din aceasta seara. Artista anunta ca are o echipa puternica si ca se asteapta la emotii si tensiune chiar mai mare decat in finala.

-Au trecut deja 3 editii live de Vocea Romaniei. Cum e Loredana – antrenorul acum?

- "Sunt foarte fericita, sunt multumita si cred ca in seara asta vom asista, practic, la finala. Eu cred ca finala e in seara asta, pentru ca este aceasta noua regula, iar tensiunea si emotiile vor fi chiar mai mari decat in finala! "

-Regreti ca ai pierdut vreun concurent?

- "Regret ca am pierdut multi concurenti, dar astea sunt regulile jocului si, pana la urma, mergem inspre finala cu cei pe care i-a salvat publicul si cu cei care au reusit sa demostreze ca isi pot depasi emotiile, angoasele, blocajele si pot sa devina, de la un spectacol la altul, mai buni."

-Cum ai descrie #EchipaLoredana in cateva cuvinte?

-"O echipa foarte puternica, o echipa in care avem voce, il avem pe acel „vino-ncoace”, carisma si, bineinteles, un psihic foarte puternic, cum se zice si in fotbal!"

-Astazi o sa fie duelurile incrucisate. De ce antrenor iti este cel mai frica?

-"Eu concurez direct cu 2 antrenori. Nu mi-e frica, dar asteptam sa vedem care va fi decizia publicului, in aceasta etapa noi suntem spectatori si observatori. Dar intru in show-ul din aceasta seara fara teama si emotii, pentru ca am incredere in baietii mei!"

-La ce strategie o sa apelezi pentru duelurile incrucisate?

- "La strategia sinceritatii, a talentului si a vocii!"


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni