• Emisiuni
  • Vocea României
  • Interviu Exclusiv. Tudor Chirila, despre concurentii de la Vocea Romaniei: "Avem voci bune in concurs anul asta"

Interviu Exclusiv. Tudor Chirila, despre concurentii de la Vocea Romaniei: "Avem voci bune in concurs anul asta"

Interviu Exclusiv. Tudor Chirila, despre concurentii de la Vocea Romaniei: "Avem voci bune in concurs anul asta"

Competitia in care doar vocea conteaza revine din 8 septembrie la PRO TV, intr-o formula noua, cu Adrian Despot in calitate de antrenor alaturi de Tudor Chirila, Loredana si Smiley.

Cu doar cateva zile inainte de startul sezonului cu numarul 7, Tudor Chirila ne-a acordat un interviu in exclusivitate. Antrenorul de la Vocea Romaniei ne-a dezvaluit cu ce noutati vine show-ul din aceasta toamna, dar si cum sunt noii concurenti.


- Al saptelea sezon „Vocea Romaniei”. In afara de voci noi, ce alte noutati mai sunt in noul sezon?

- Avem un nou coleg antrenor, care sigur va schimba dinamica show-ului, plus o schimbare de format, non stop steal, care ne permite sa salvam concurenti pe tot parcursul confruntarilor, asta presupunand ca putem renunta la concurentul salvat anterior. E o regula cinica si grea pentru concurenti.

 

- Cum sunt noii concurenti?

- Avem voci bune in concurs anul asta si sunt repartizate echitabil. In ce ma priveste, am o echipa foarte serioasa, care a inteles destul de repede cu ce se mananca Vocea Romaniei.

 

- Ce strategie ai pentru noul sezon? 

- Noi ne concentram pe momente. Vocea Romaniei este o experienta intensa pentru concurenti. In echipa mea este un workshop de voce extrem de condensat, care are doua consecinte importante: concurentii castiga o experienta necesara posibilei lor cariere, iar Vocea castiga momente impresionante. Pe scurt, strategia este sa cantam bine. Si din asta decurg toate celelalte. 

 

- La ce varsta ai inceput sa canti?

- La zece ani am intrat in fanfara scolii, ca sa nu recit poezii pentru Ceausescu, asta fiind cealalta alternativa. Auzisem ca iti dadeau cu un spray in gura ca sa nu-i contaminezi pe parintii tarii si asta m-a cam speriat. Asa ca am ales fanfara. De altfel, am cantat la doi metri de Ceausescu. In fanfara, clarinetistii sunt aliniati pe primul rand, in fata. Cand a trecut Ceausescu prin fata noastra, am uitat sa suflu, desi degetele se miscau. Eram fascinat. Fusesem dusi cu scoala la evenimentul ala, in parcul Carol, parca. 

 

- Ce vom auzi in curand de la tine, pe plan muzical?

- Pai, un album nou in limba engleza lansat printr-un show la Sala Polivalenta pe 12 octombrie si alte doua piese noi in romana, speram, anul asta. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni