• Emisiuni
  • Vocea României
  • Interviu Exclusiv cu Oana Tache, Digital Host Vocea Romaniei: "E multa emotie in culise!"

Interviu Exclusiv cu Oana Tache, Digital Host Vocea Romaniei: "E multa emotie in culise!"

Interviu Exclusiv cu Oana Tache, Digital Host Vocea Romaniei: "E multa emotie in culise!"

Vineri, de la 20:30, vom urmari un spectacol plin de emotie si determinare in marea finala Vocea Romaniei.


- Cum te pregatesti saptamanal pentru live-urile de la Vocea Romaniei?
 
- Poate o sa sune ciudat sau amuzant, dar in cazul meu sunt mai multe aspecte tehnice de luat in calcul inainte de fiecare LIVE. Da, tehnice! Pentru ca pe langa Digital Host, indeplinesc si rolul de producator al acestui format exclusiv online, ma ocup de coordonarea echipei mele, de desfasuratoare, de partea de content, de relatia cu celelalte divizii implicate: Productie, Marketing, PR, Tehnic, Digital... Si uite, o sa profit de ocazia asta ca sa MULTUMESC inca o data tuturor oamenilor frumosi si profi care ajuta, contribuie, sprijina si se implica constant in realizarea acestui proiect!   
 
- Ai interactionat pana acum cu concurentii care vor urca pe scena vinerea aceasta? Cum sunt, cum ti se pare ca au evoluat, au emotii?

- I-am cunoscut pe concurenti la repetitii. :) In ultimele saptamani am produs pentru digital si materialele de profiling ale celor 36 de “voci” ajunse in faza de LIVE si am apucat sa ii cunosc mai bine pe fiecare in parte, sa ii “descos”, cum imi place mie sa spun. 

Avem de-a face cu personalitati extrem de diferite, dar unite de acelasi mare vis, aceeasi ambitie. Si lupta e mai mult cu ei insisi, pentru ca fiecare antrenor a avut grija sa construiasca o relatie minunata, unica in interiorul fiecarei echipe. 

E multa emotie in culise, sunt momente de cumpana si atunci incerc sa le ofer concurentilor sustinerea mea, dar in acelasi timp e si foarta multa energie si asta imi place la nebunie. :)

Cat despre evolutia lor, vineri, in Marea Finala LIVE Vocea Romaniei, cei de acasa isi vor putea vota preferatii prin sms sau online, si cred ca asta este cel mai important, ca puterea e in mainile publicului si el hotaraste cine merge mai departe.   
 
- Dar tu, ai emotii pentru vineri?

- Daca nu as avea emotii ar fi o problema. :) Oamenii de LIVE se incarca din valul de adrenalina dinainte de aprinderea becului rosu la camera. :) Sunt emotii constructive, iar eu cu asta ma hranesc de cel putin 25 de ani de cand fac TV. E o senzatie fara de care nu cred ca as putea trai, asa ca da, sunt dependenta de emotiile live-urilor. 

- Care crezi ca vor fi curiozitatile celor care vor fi vineri cu tine pe pagina de Facebook Vocea Romaniei?
 
- Ii incurajez pe cei de acasa sa ne scrie, sa ne puna intrebari, sa isi sustina preferatii! In fiecare vineri, de la 19:30, facem pre-show online, suntem LIVE pe pagina de Facebook Vocea Romaniei si intram si in pauze in direct! 

Sa incercam pe cat posibil sa citim cat mai multe dintre mesajele prietenilor nostri de pe net si sa raspundem la toate intrebarile, pentru ca ne place interactiunea si suntem PRO cand vine vorba de comunicare directa cu cei care ne urmaresc.   

- Ce iti doresti sa surprinzi in live-urile pe care le vei face?
 
- Proiectul asta a plecat de la ideea de extindere a experientei de la TV in online. 

Vrem sa ii aducem mai aproape de public pe cei care fac parte din concurs, pe cei care ocupa scaunele antrenorilor, pe Pavel, sa le aratam tuturor fanilor Vocea Romaniei ce inseamna un show de televiziune, chiar si inainte de emisiune sau in pauze. 

Mi-ar placea sa va arat si mai mult decat ati vazut pana acum. :) Pentru ca dincolo de concurs, vedete si cei care apar la TV sunt o gramada de oameni absolut minunati care lucreaza in culisele unui show, oameni pe care nu ii veti vedea in fata camerei, dar care merita toate aplauzele noastre! 

- Care este cea mai frumoasa parte a unui live, dar cea mai dificila?
 
- E greu pana se da REC, dupa... e floare la ureche. :) Stii ca in viata de zi cu zi nu vorbesc atat cat vorbesc in timpul unui LIVE?! :) Asa cum ziceam, pentru mine starea de LIVE e mai mult decat job sau profesie... E ceea ce ma reprezinta si ma face sa ma exprim liber. Si sunt norocoasa ca am alaturi o echipa minunata care ma sustine sa fac ceea ce imi place, ceea ce ma face sa fiu eu. 

Oana Tache va face un LIVE dupa finalul emisiunii de vineri, in care va surprinde emotiile din platou si va lua reactii la cald dupa anuntarea marelui castigator Vocea Romaniei 2017!

Vineri, de la 20:30, vom urmari un spectacol plin de emotie si determinare in marea finala Vocea Romaniei, iar telespectatorii isi pot alege castigatoarea atat prin sms, trimis la numarul 1200 (numar disponibil in toate retelele de telefonie mobila, costul unui mesaj fiind de 1.19 euro inclusiv TVA), cat si online, gratuit, pe site-ul Vocea Romaniei.

Orice utilizator poate vota online o data, prin login cu pagina de Facebook, sau prin sms de maximum zece ori. Intervalul de timp in care se poate vota este reprezentat de anunturile START VOT – STOP VOT din cadrul finalei.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni