• Emisiuni
  • Vocea României
  • Interviu exclusiv cu Horia Brenciu despre Vocea Reuniunea: "Nu este doar reuniunea antrenorilor, este și o reuniune a emoției"

Interviu exclusiv cu Horia Brenciu despre Vocea Reuniunea: "Nu este doar reuniunea antrenorilor, este și o reuniune a emoției"

De 1 decembrie, Vocea României vine cu o ediție specială. Telespectatorii îi vor vedea din nou în scaunele de antrenori pe Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă. 

Concurenții care au făcut istorie în cele 9 sezoane vor urca pe scenă alături de antrenorii lor și vor face un arc peste timp într-un spectacol cu muzică, dans și energie.

 

Artistului i-a lipsit atmosfera de la Vocea României și susține că ar putea scrie câte un roman pentru fiecare an petrecut la acest show mult iubit de telespectatori. 

Într-un interviu pentru protvplus.ro, Horia Brenciu a afirmat: "Cine a avut ideea acestui spectacol, a avut o idee foarte frumoasă. Într-adevăr, nu este doar reuniunea antrenorilor de la Vocea României, este și o reuniune a emoției." Pe asta am simțit-o cu toții. "

Horia Brenciu crede că este vorba de "vieți adunate sub o singură umbrelă. Umbrela Vocea României. Această emisiune este o undă de speranță și pentru noi și pentru cei care privesc."

Întrebat cum ii s-a părut ideea de a se vedea cu majoritatea antrenorilor de la Vocea României, cântărețul a răspuns: "Fiecare antrenor are șirul lui de povești, șirul lui de întâmplări de la Vocea României. Eu cred că viitorul va suna foarte bine în ceea ce privește câștigurile antrenorilor de la Voce."

În ceea ce privește piesele pe care le va cânta, Horia Brenciu a susținut că: "Duetul meu cu Tudor este highlight-ul emisiunii. Anul acesta s-a făcut pace și, dragii mei, Tudor a acceptat provocarea de a cânta cea mai frumoasă pagina de muzică a secoului XX."

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni