• Emisiuni
  • Vocea României
  • Încep live-urile Vocea României! Vineri, 30 noiembrie, și sâmbătă, 1 decembrie, de la 20:30!

Încep live-urile Vocea României! Vineri, 30 noiembrie, și sâmbătă, 1 decembrie, de la 20:30!

Încep live-urile Vocea României! Vineri, 30 noiembrie, și sâmbătă, 1 decembrie, de la 20:30!

Săptămâna aceasta încep live-urile Vocea României! Vineri, 30 noiembrie, de la 20:30, fiecare antrenor își va prezenta câte doi concurenți, iar publicul va fi invitat să-și voteze preferații. Sâmbătă, 1 decembrie, de la 20:30, ceilalți doi concurenți din fiecare echipă vor urca pe cea mai mare scenă a vocilor!

Hai să dăm culoare României. Încarcă o poză și sharuieşte-ţi locul favorit din România -> haicapoti.protv.ro

Începând de vineri, balanța puterii înclină către telespectatori! În această etapă a competiției, antrenorii nu mai pot alege, iar destinul concurenților la Vocea României stă numai în mâinile publicului, care își poate vota favoriții prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un vot/echipă. Românii își pot vota preferații doar după START VOT!

Vineri, 30 noiembrie, Mihai Meiroș și Alma Boiangiu, din echipa Tudor, Eva Timuș și Alexa Dragu, din echipa Irina, Sara Chiavegato și Renate Grad, din echipa Andra, și Letiția Roman și Vitalie Maciunschi, din echipa Smiley, vor cânta piese care îi vor pune într-o nouă lumină și vor face spectacol pentru telespectatori.

Sâmbătă, 1 decembrie, Lavinia Rusu și Romanița Fricosu, echipa Tudor, Alina Statie și Dora Gaitanovici, echipa Irina, Silviu Murariu și Mădălina Coca, echipa Andra, și Sorina Bica și Bogdan Ioan, echipa Smiley, vor cânta numai melodii în limba română, într-o ediție 100% românească. 

Telespectatorii vor avea parte vineri și sâmbătă, de la 20:30, de o doză dublă de Vocea României și de un show grandios LIVE.

Vocea Romaniei este vineri și sâmbătă, de la 20:30, la PRO TV! Vineri încep edițiile live la Vocea Romaniei, iar sâmbătă ai ediția specială, live 100% românească!

Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni