• Emisiuni
  • Vocea României
  • Încep LIVE-urile la Vocea României 2022. Publicul își poate vota favoriții din sezonul 10

Încep LIVE-urile la Vocea României 2022. Publicul își poate vota favoriții din sezonul 10

Încep LIVE-urile la Vocea României 2022. Publicul își poate vota favoriții din sezonul 10

În această seară, de la 20:30, încep LIVE-urile la Vocea României și suntem cu un pas mai aproape să aflăm cine este marele câștigător al sezonului 10! Cei 12 concurenți care au ajuns până aici au muncit, au pus pasiune și au pregătit momentele cu care vor să treacă mai departe. Din acest moment, decizia este doar în mâna publicului!

„În live-uri, vom avea parte de multă tensiune și foarte multă emoție. Este o etapă așteptată, mai ales de concurenții care-și doresc cu ardoare să fie Vocea României. I-am văzut la repetiții, au pregătit momente fabuloase, iar antrenorii sunt alături de ei la fiecare pas. Este foarte greu să-ți dai seama cine ar putea merge mai departe, toți sunt foarte buni și determinați să surprindă. Va depinde foarte mult de prestația fiecăruia în momentul live-ului, iar publicul își va alege favoriții! Așadar, să fie VOCE!", a spus Pavel Bartoș.

Anul acesta, alături de concurenți, pe durata LIVE-urilor de la Vocea României, Iulia Pârlea se va afla în camera „CEC-in”: „Cred că live-urile sunt cele mai așteptate, emoțiile sunt mult mai intense și concurenții mai aproape de a afla cine va fi Vocea României. Sunt tare fericită să fac parte din echipă și să pot fi alături de acești oameni minunați care dau totul pe scenă. O să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă în camera „CEC-in” și... nu uitați să votați!”, a spus Iulia Pârlea.

Vineri, scena de la Vocea României va vibra LIVE, iar cei de acasă își pot vota favoriții pe https://voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1264 (tarif 0,48 TVA inclus). Emisiunea poate fi urmărită LIVE și pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni