• Emisiuni
  • Vocea României
  • In primele secunde, vocea i-a tremurat, dar ce a urmat nu va fi uitat prea curand. Reactia unui jurat e emotionanta

In primele secunde, vocea i-a tremurat, dar ce a urmat nu va fi uitat prea curand. Reactia unui jurat e emotionanta

In primele secunde, vocea i-a tremurat, dar ce a urmat nu va fi uitat prea curand. Reactia unui jurat e emotionanta

Vocile puternice emotioneaza de fiecare data, iar acest concurent a reusit sa puna in scena un moment pe care membrii juriului The Voice South Africa nu il vor uita prea curand.

Vernon Barnard are o poveste de viata emotionanta. Tanarul sufera de glaucom, o boala oculara care in majoritatea cazurilor conduce la orbire totala, si a trecut prin 16 interventii chirurgicale pana la varsta de 5 ani. In ciuda dizabilitatii sale, Vernon a decis sa isi urmeze visul si sa nu renunte la pasiunea pentru muzica. 

Tanarul a participat la auditiile pe nevazute ale show-ului The Voice South Africa si a reusit sa ii cucereasca definitiv pe toti cei prezenti. Vernon a ales sa interpreteze piesa "Story Of My Life" (One Direction), iar in ciuda faptului ca vocea i-a tremurat in primele secunde, a convins juriul ca merita o sansa in competitia vocilor. 

Bobby van Jaarsveld a fost primul jurat care si-a intors scaunul, iar cand a realizat ca tanarul din fata sa este nevazator, ochii i s-au umplut de lacrimi. Fara urma de indoiala, juratul a simtit ca o legatura puternica il leaga de acest concurent si a fost emotionat peste masura de momentul tanarului. 

Conform Little Things, Vernon a acceptat sa intre in echipa lui Bobby, dupa ce juratul a ingenuncheat in fata lui. 



Dupa participarea in cadrul show-ului The Voice South Africa, Vernon si-a continuat drumul in industria muzicala. La inceputul lunii septembrie, tanarul si-a lansat primul single din cariera. Piesa se intituleaza "I Like It That Way" si beneficiaza si de un videoclip. 

"Mi-a facut placere sa inregistrez aceasta piesa. Sper sa fie si pe gustul publicului", a declarat Vernon pentru Channel 24.


Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la ProTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni