Vineri seară continuă lupta antrenorilor pentru cele mai bune voci ale României

Vineri seară continuă lupta antrenorilor pentru cele mai bune voci ale României

Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu își reiau în această seară, de la ora 20:30,  locurile pe scaune și sunt pregătiți să găsească din nou voci speciale care să-i facă să apese butonul și să ofere suficiente argumente pentru a convinge că echipa lor este cea mai puternică. 

Concurenții cu voci de neuitat vor condimenta seara atât prin întoarceri rapide ale antrenorilor, cât și prin reacții neașteptate ale acestora: unul dintre concurenți îi va emoționa pe antrenori cu piesa aleasă și prin povestea spusă, în timp ce o concurentă îl va face pe Tudor să spună că este prima care a vorbit mai mult decât Horia!

Smiley va profita de victoria pentru una dintre voci pentru a le va aminti colegilor că poate fi în multe feluri, iar Irina va avea o concluzie surprinzătoare: „Eu nu am să cunosc niciodată asta...și oricum nu aș avea loc! Uite-te câte femei stau la coadă!

Printre momentele care îi vor surprinde pe telespectatori se numără și două reîntoarceri în competiția vocilor: vor reuși concurenții să-și depășească performanța de la prima participare sau se vor opri în etapa audițiilor? 

Cine va folosi opțiunea de a bloca unul dintre colegi pentru a câștiga lupta pentru un concurent, cine va reuși să întoarcă toate scaunele și cine va porni cele mai aprige discuții, aflăm diseară, de la ora 20:30, în cea de-a patra ediție a audițiilor pe nevăzute Vocea României.  


Vocea României – Doar vocea contează!

Vezi si Vocea României - Sezonul 9, Ediția 3

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni