• PRO TV
  • iLikeIT revine cu un nou sezon din 20 februarie! Numai la PROTV

iLikeIT revine cu un nou sezon din 20 februarie! Numai la PROTV

iLikeIT revine cu un nou sezon din 20 februarie! Numai la PROTV

iLikeIT revine cu un nou sezon din 20 februarie, in fiecare sambata, de la ora 10:00. Cea mai interactiva si captivanta emisiune despre IT & tehnologie va avea un sezon plin de noutati: de la gadget-urile de ultima generatie, la automobilele viitorului sau la tehnologiile care pun umarul la constructia conceptului de Internet of Things. Alaturi de invitatii sai, de la specialisti IT, la cei telecom sau influenceri din domenii tech, George Buhnici va testa cele mai cool dispozitive de pe piata!

iLikeIT este modul preferat de trezire al romanilor din fiecare dimineata de sambata din 2013 incoace! Emisiunea revine pe toate ecranele cu sezonul sase al celui mai urmarit program TV de tehnologie si internet din Romania. Ne reconectam la cele mai noi idei din domeniu, cu gadget-uri si tehnologii care ne vor mobiliza imaginatia. Nu vor lispe si ideile care baleiaza intre spectaculos si ciudat, precum bicicleta inteligenta sau telecomanda controlata cu gandul. Din 27 februarie 2016, ne vedem direct de la Congresul Mobilitatii de la Barcelona. Aducem informatii proaspete despre noile Samsung Galaxy S7, LG G5, dar si multe alte modele care vor tine capul de afis in acest an la MWC 2016”, a declarat George Buhnici.

Echipa emisiunii a realizat o serie de reportaje in Silicon Valley care vor prezenta telespectatorilor povestile de succes ale unor romani care lucreaza in locul de nastere al unora dintre cele mai importante companii din lume. Pe langa toate acestea, George ii va insoti pe telespectatori in sediile unora dintre cele mai puternice companii din sudul San Francisco. Nu in ultimul rand, si in acest sezon, reportajele speciale de la cele mai importante targuri de tehnologie din lume vor face deliciul celor pasionati de tehnologie. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni