Horia Brenciu: "Vocea unui om reflecta si sufletul lui"

16 August 2011, 10:49


	Horia Brenciu: "Vocea unui om reflecta si sufletul lui"

La supershow-ul "Vocea Romaniei", care va incepe in septembrie la Pro TV, doar vocea conteaza, iar cei patru antrenori - Loredana, Horia Brenciu, Smiley si Marius Moga -, si-au insusit foarte bine acest concept.

Credeti ca este pregatit publicul din Romania sa accepte pe scena o persoana care nu este charismatica?
Publicul roman este gata pentru orice. Poate el mai mult decit orice alt popor din lume! Si poate acum, mai mult decit oricind, are nevoie de o voce care intr-adevar sa-i dea fiori! Contez pe asta!

Vi s-a intamplat sa vedeti oameni cu voci impresionate care n-au ajuns pe scena pentru ca fizicul nu le avantaja?
Nu… Nu mi s-a intimplat.

Care sunt sansele de afirmare in lumea showbiz-ului ale unei persoane cu dizabilitati?
Vocea unui om reflecta si sufletul lui. Asta voi urmari, in principal, in alegerea membrilor echipei mele. Personal am intilnit oameni cu probleme multifunctionale care aveau un suflet mult mai mare decit se credea. Cind asculti un cd sau o melodie la radio, nu “vezi” decit vocea artistului. Poate unor cintareti nu le stim fata, dar le cunoastem timbru si asta ne emotioneaza! Un handicap are cel care crede ca cei cu dezabilitati nu pot fi concurentii acestui concurs. Ray Charles, Stevie Wonder sau Roy Orbison au facut milioane de oameni sa vibreze, nu-i asa? Am spus de la bun inceput si-o repet! Oricine este invitat sa-si incerce… vocea. Aici, norocul vine din glas!


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies