• PRO TV
  • Horia Brenciu va avea o fetita! Afla cand se va naste copilul si cum a primit artistul vestea cea mare: VIDEO

Horia Brenciu va avea o fetita! Afla cand se va naste copilul si cum a primit artistul vestea cea mare: VIDEO

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Horia Brenciu va avea o fetita! </span>Afla cand se va naste copilul si cum a primit artistul vestea cea mare: VIDEO

Horia Brenciu este foarte fericit si abia asteapta ca iubita lui, Alice, sa ii daruiasca primul copil.

Ziua si dezvaluirea pentru Horia Brenciu! Dupa ce luni fanii lui au aflat ca va deveni tatic, aseara, in cadrul emisiunii Happy Hour, Horia i-a marturisit fericit lui Catalin Maruta ca va avea o fetita care se va naste in noiembrie. „E un moment frumos din viata mea pe care il astept de multa vreme”, a declarat sincer Horia. „De fiecare data ma bucur sa vad un copil”, a mai continuat antrenorul de la Vocea Romaniei

 

Intampinat in platoul emisiunii cu multe zambete de fericire, Brenciu nici n-a intrat bine in direct ca a si inceput sa fredoneze o melodie foarte potrivita noului statut pe care il are: acela de viitor tatic. Vesel si plin de energie asa cum il stiu toti telespectatorii, Horia a cantat cu toata inima „O lume minunata in care veti gasi numai copii”, incercand sa prinda tot platoul intr-o hora a veseliei. Viitorul bunic Brenciu a aflat si el in direct ca va avea o nepotica si nu a ezitat sa-si arate bucuria. „Altfel se vede lumea cand ai un copil”, a tinut sa precizeze seniorul. 

Coplesit de emotii, Horia a promis in direct ca va avea grija ca fetitei lui sa-i ofere toata dragostea, toata educatia si ca va incerca, pe cat posibil, sa o invete tot ce stie. El a mai facut insa o dezvaluire: „O sa o tin departe de televiziune, de ziare, o sa o duc pe muntele Athos”, a spus el amuzat. 
 

Alice Dumitrescu, iubita lui Horia, are deja doua fete si, la 44 de ani, ea va avea inca o fetita, care se va naste in noiembrie.  Horia Brenciu nu a dezvaluit ce nume au ales pentru cea mica, dar a declarat ca isi doreste ca acesta sa fie unul scurt. In plus, este dornic sa aiba o familie cat mai numeroasa. "Eu as vrea sa imi deschid o gradinita, as face cat mai multi copii, chiar daca ar insemna sa si infiem", a spus Horia.

Asadar, Brenciu are ceva boboci de numarat in aceasta toamna: va deveni tatic pentru prima data, va da startul celui de-al doilea sezon al show-ului Vocea Romaniei la ProTv si va avea, pe 29 noiembrie, la Sala Palatului, spectacolul „My Way”. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni